Itthon miért nem segítik egymást az emberek?
Vagy ezt csak én tapasztalom?
Munkahelyen azért nem segítenek mert nem tudod mit kell csinálni (úgy nehéz, ha el sem mondják, csak hogy csináld, vagy hülye vagy), egyetemen meg sustorognak a másik ember háta mögött, és nem segítenek, nem csak nekem, mindenki kibeszél mindenkit, irigykedik.
Annyira féltik a szaros kis dolgaikat, nehogy segítsenek valakinek is, egyébként egy számukra jelentéktelen, de a másiknak akár sokat is jelenthetőő dologban. Irigyek és rosszindulatúak, ennyi.
azért mert itt mi úgy gondoljuk, hogy "hiány van, marakodni kell rajta hogy nekem is jusson", más országokban meg "van bőven, miért ne juthatna neki is"
de amúgy a világon mindenhol vannak irigy és rosszindulatú emberek
a magyarok nagy része mindig is ilyen volt. már több százas éves feljegyzésekben is azt írták a magyarokról, h irigy, rosszindulatú nép, és ez csak erősödött az utóbbi időben. sajnos van egy olyan érzésem, h könnyebb lenne megélni, akkor sem sokat változna a helyzet.
az,h te ezt észreveszed, és zavar, azt jelenti, h értelmesebb vagy, mint az átlag. külföldön kéne gondolkodnod majd.
Épp most karácsonyra adott egy olasz filmszínész -a nevét elfelejtettem- valami dolgot aukcióra,a karácsonyi jónak lenni jó műsornak.
Azt mondta,hogy azért szereti a magyarokat,mert nem olyanok,mint az olaszok;akik széthúznak,hanem szépen összetartanak és segítik egymást ....
"a magyarok nagy része mindig is ilyen volt. már több százas éves feljegyzésekben is azt írták a magyarokról, h irigy, rosszindulatú nép, és ez csak erősödött az utóbbi időben. sajnos van egy olyan érzésem, h könnyebb lenne megélni, akkor sem sokat változna a helyzet. "
Na még egy haladó gondolkodású, aki azt hiszi, hogy attól lesz progresszív, ha önutáló és hazugságokat terjeszt a saját hazájáról.
Milyen több száz éves feljegyzés, te agyonművelt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!