Miért van ilyen nagy különbség az amerikai és az itthoni cigányok között?
Milyen cigányok vannak egyáltalán? Pl oláh,stb.
Mert ugye van az a műsor róluk,és ők kinézetben is fehérebbek(nagy többségük) mint az itteniek,a lányok korán mennek férjhez(nem csak szülnek),házasságig (elvileg) szüzek. A férfiak dolgoznak, a nők háztartásbeliek,sokat takarítanak. Ez jön le a műsorból.
Egyetlen közös pont amit látok,hogy hangosak,kicsit magas egó,és szeretik a csili-vili dolgokat. (Bocs az általánoításért)
Milyen musorbol? (tenyleg erdekelne) Amugy sztem az amerikaban elo ciganyok legnagyobb resze vmelyik europai orszagbol szarmazik, de a mas eletszinvonal miatt mas az o eletviteluk is.
Amugy sok fajta cigany van, es vannak kulonbsegek az egyes kulturak kozott, de sokszor az egyes csoportok egymast sem kedvelik.
A cigány az cigány. És vége. Nincs külömbség..és az sem érdekel, ha a saját szememmel fedeznék fel akár milyen érték, viselkedés vagy bármilyen eltérést 2 ilyen közt.
Mert nekem akkor is egyforma b cigányok maradnak.
Takaríthat lehet tisztább 1000x mint én dolgozhat többet 1000x, nekem akkor is és még mindig cigány marad akire ha beledöglök sem tudok jó szemmel nézni. és ez nem a bőrszín miatt van...a cigány az cigány
Utolsonak egy pacsi kijár :)
egyet értek
De hiaba mondod, hogy cigany, ha egyszeruen az nem cigany. Az Travaler. Semmi koze a ciganyokhoz. Olyan, mintha a teszdm fol a szerb nyelvben ugyanavval a szoval jelolnek a szlovakokat es az indonezeket. Akkor se lesz ugyanaz a ketto...
De az angolban ilyenre van meg pelda. Ok Indian-nak nevezik az indiaiakat es az amerikai indiánokat is. Pedig nincs egymashoz kozuk.. ugyanugy mint ahogy a travalerseknek sincs kozuk a ciganyokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!