A koleszban a szobatársaim, akik Erdélyből jöttek rendszerint a szobában vágják a körmüket. Arrafelé ez természetes?
"Az ablakban, esetleg a fürdőben, a kád felett. A körömvágásnak ez a helye."
Na, úgy látszik, kikiabált a luk a gödörből :D Ha már ennyire favorizálod a ablakban történő körömvágást, akkor biztosan felettébb örülsz te is annak, ha az ablakodból kihajolva frissen aprított körömdarabok potyognak a nyakadba, ugye? :)
Amúgy meg mennyivel esztétikusabb a fürdőszobában nézegetni a szanaszét heverő körömdarabokat, mint a szobában? Ezzel a kérdéssel csak arra akartam rámutatni, hogy nem azzal van a baj, hogy a szobában vágják a körmüket, hanem az, hogy nem szedik össze maguk után. Szerintem.
Hehe. Én Kolozsváron járok egyetemre, és nálunk mindenki a szobában vágja a körmét :DDD Nem tudom mi olyan nagy dolog ebben. És nem úgy vágjuk, hogy röpködjenek :DD
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!