Természetes de nálunk ink. ki akarnk törni az ablakok :P
2014. jún. 27. 19:31
2/11 anonim válasza:
Micsoda? :D
A Szomszédok verik a radiátort...
2014. jún. 27. 19:32
3/11 anonim válasza:
Szánt szándékkal senkinek az orra alá nem durrantunk, de ha éppen úgy jön ki, akkor úgy jön ki.
Kedves párom szokta mindig mondani, hogy inkább ez jöjjön ki, mint a mentő!:-D Igaza van.:)
2014. jún. 27. 19:36
4/11 anonim válasza:
Szándékosan nem próbálok nagyobbat pukizni, mint amekkora "kivágyakozik belőlem", de nem igyekszem topmpítani sem.
Amekkora, akkora.
2014. jún. 27. 19:37
5/11 anonim válasza:
Mi nem vagyunk igénytelenek, igyekszünk tompítani, amennyire lehet, és utána elnézést is kérünk egymástól. Nem tartjuk vissza, ha muszáj, muszáj, bele nem betegszünk, de azért a minimum tiszteletet igyekszünk megadni egymásnak.
2014. jún. 27. 19:42
6/11 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést, mert pl. apám (aki egyébként p*raszt a javából) akkorákat "lövöldözik", hogy már a hadsereg is a receptért könyörög.
De amikor én és anyám merünk egy kis *purc *purc enyhét nyomni, akkor már nyitni akarja az ajtót, meg jajjgat....
2014. jún. 27. 19:42
7/11 anonim válasza:
Micsoda? :D
A Szomszédok verik a radiátort...
Ha-ha-ha!!
2014. jún. 27. 19:47
8/11 anonim válasza:
Mi nem szoktunk. Ha kell, elvonolunk, vagy kimegyünk a kertbe és ott.
2014. jún. 27. 20:00
9/11 anonim válasza:
Csak a férjem előtt durrogok. Előtte viszont akkorát, amekkora jönni akar. :D A szüleim, testvérem vagy bárki más előtt SOHA!
2014. jún. 27. 20:09
10/11 anonim válasza:
Én kettecsként élek anyukámmal, nálunk ez nem probléma, aminek ki kell jönnie, az kijön, de a többi családtagomnál se szégyenlősködök. Nyilván nem játszom rá, meg nem röhögök rajta, hanem természetesnek veszem, mert az is. Párom nincs, de vele se csinálnám másképp, nem vagyok egy szorongós típus.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!