Ti szeretitek Londont?
Figyelt kérdés
2014. aug. 17. 13:32
2/8 anonim válasza:
Nem voltam még ott, de nem is vágyok oda.
3/8 anonim válasza:
Attól függ, melyik részén élsz. Én Londonban lakom, nekem személy szerint ez a multikulti nem annyira jön be. Inkább hívnám Londonisztánnak. A belváros elég szép, főleg éjszaka, de nekem pl az itteni épületek, lakóházak se jönnek be. Bármelyik részén is vagy a városnak, ugyanazt a téglaházat fogod látni, egy kaptafa az összes. Én szívesebben laknék egy kisebb városban, de sajnos jelenleg itt van munkám.
4/8 A kérdező kommentje:
"A belváros elég szép, főleg éjszaka, de nekem pl az itteni épületek, lakóházak se jönnek be. Bármelyik részén is vagy a városnak, ugyanazt a téglaházat fogod látni, egy kaptafa az összes. "
Egyetértek, hozzátéve még azt, hogy maga a téglaszín se túl felüdítő, ráadásul tele van a város kifejezetten csúnya, fosszínű házakkal. Meg a sok fekete korlát...
2014. aug. 17. 15:23
5/8 anonim válasza:
Kinek mi... Én odavagyok azokért téglaházakért, és itteni magyar régebbi házaktól tudok falra mászni. Az álmom egyszer kiköltözni, de ha nem akkor meg legalább a téglaházat fogom idehozni, az biztos. xD
6/8 anonim válasza:
Én szeretem, de a csendesebb angliai kisvárosokat jobban. Londonban túl sok a külföldi, emiatt nagyon toleránsnak kell lenni. Egy csendes kisvárosban sokkal nyugodtabb, tisztább és hangulatosabb az élet. Londonban pl. a Green street és környéke hemzseg az indiai lakóktól, igazi angol lakosokat arrafele nem is láttam!
8/8 anonim válasza:
Nekem a kedvenc városom. :)
Azt tervezem, hogy majd ott keresek munkát magamnak, és kiköltözök. Egyszer már voltam ott, de csak kirándulni, és azon kaptam magam, hogy nem akarok visszajönni Magyarországra, amikor pedig visszajöttem, "honvágyam" volt, vissza akartam menni Angliába. Imádom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!