Japánnal foglalkozó emberek, mi a véleményetek erről a cikkről?
2014. júl. 12. 11:45
1/6 anonim válasza:
A japanok sosem akartak befogadni a fehereket, nem ugy mint mi oket. A tobbi azsiai azok kisebbseg csoport es mint akarhol, a kisebbseg le van nezve. Mint az 50-es evekben mondtak, a multi-kultura papiron nagyon szep, de valos eletben nem dolgozik, sehol sem, es nem is fog.
2/6 anonim válasza:
Japánt mindig is követendő példának tartottam.
Azaz ország 50 meg 100 év múlva is japán lesz.
Ellenben Európában hatalmas a kulturális, etnikai hanyatlás.A kontinens összetétele teljesen megfog változni, a keleti fél Romaország lesz a nyugati fél meg muzulmán, illetve afrikai.
3/6 Ágoston Noémi válasza:
már ne haragudj, de miért 10 évvel ezelőtti cikket küldesz? legalábbis nekem azt írta ki, ha nem az, akkor ne haragudj!
5/6 Ágoston Noémi válasza:
bocsi, akkor elnéztem az évet, de tényleg annyira régi a cikk? :D
6/6 anonim válasza:
Attól hogy 20 évvel ezelőtti, a helyzet ma is ugyanaz.
Kb ugyanazt gondolom, mint mindenről, nincs a világnak olyan szeglete, ahol ne lenne idegenellenesség.
Az amerikaiakra a 2. VH miatt még ma is fújnak, az amerikai kultúra teljesen idegen nekik, amint megtudják hogy nem amerikai, hanem magyar vagyok és hogy az amerikai dolgokkal egyáltalán nem vagyok képben (míg a legújabb japán mozifilmekkel igen) egyből megenyhülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!