Főként Japánnal komolyabban foglalkozó emberekhez szól a kérdésem, nektek mi a véleményetek Ferber Katalin:''A másság szigetein'' című könyvéről?
Figyelt kérdés
Aki olvasta,az hogyan vélekedik a könyvről?Esetleg aki járt Japánban,ellentétes,vagy hasonló tapasztalatokkal rendelkezik?Nincs egy picit eltúlozva néhány helyen a könyv?2014. júl. 11. 23:40
1/3 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek,a kategória nem egészen megfelelő.
2014. júl. 12. 01:42
2/3 anonim válasza:
Lehet hogy kicsit(3 év múlva) későn válaszolok de én most 1 hónapja találtam véletlenül a könyvet és most fejeztem be és azért is kerestem rá egyből itt hogy olvashassak pár véleményt. Szerintem nagyon átfogó képet ad a Japánban uralkodó dolgokról, szakamilag is igényes bár nem vagyok gazdaságtörténész, Nekem első könyvem vólt amiben Japánról és az ott való életbenmaradásról olvastam és azért jó vólt egy kicsit a ködöt oszlató és egy reálisabb képet kialakító könyvet olvasni az országról, természetesen a leírtak szubiektív szemszögből írodtak de ezt az író is kiemeli de attól még nagyon jól bemutatja az ott uralkodó sokat emlegetett kettős értékrendet.
3/3 anonim válasza:
dr. prof Hidasi Judit japanológus professzorasszony japánbeli élményeiről szóló könyveit is ajánlja némelyik Japánban élő magyar.
Legálisan és ingyen letöltheted a
mek.oszk.hu
-ról az 1999-es, valamint a 2004-es könyvét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!