Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Ciki, ha sokkal fiatalabb...

Ciki, ha sokkal fiatalabb nálam a pasim?

Figyelt kérdés

42 vagyok, ő pedig 27. Eddig meg pont sokkal idősebbek voltak a pasijaim nálam.

Most vagy bevállalom, vagy nem lesz kapcsolatom, mert 3 éve mindig csak fiatalabbaknak kellettem.

2009. dec. 8. 15:38
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy 27 évesen nem akar saját gyermeket,az majdnemhogy természetes.Viszont ha 10 év múlva akar majd,az is természetes lesz.Félre tudsz akkor állni?

Hosszú távon tervezel...mi lesz,ha klimaxolsz,ha előjön a magas cukor,vérnyomás,ha őszülni kezdesz stb...akkor ő még mindig fiatal férfi lesz.Nem akarlak elkeseríteni,de azt látom,hogy az ilyen kapcsolatokat a közös gyermek tartja össze,már ha összetartja,ha a nő átlépi az 50-et.

2009. dec. 8. 17:01
 22/28 A kérdező kommentje:
Hát egyáltalán nem keserítesz el. Ezért kérdezek. A hajfestés a legkevesebb ezek közül. És igen, mi lesz. És igen, tudok-e félreállni.
2009. dec. 8. 17:31
 23/28 anonim ***** válasza:
91%
Mi garantálja,hogy egy korodbelivel hosszútávra tervezhetsz? Ez nem indok.Az már igen,hogy a tanítványod volt,és ez kihathat a többire.
2009. dec. 8. 18:01
 24/28 A kérdező kommentje:
Elgondolkodtató, amiket írtok. Rajzoltam egy mérleget ide magamnak. Írom a két serpenyőbe a válaszaitokat, meg az enyémeket is. Látjuk majd, hogy merre dől.
2009. dec. 8. 18:16
 25/28 anonim ***** válasza:
75%
szerintem viszont a tanitványosdi teljesen lényegtelen, a kor viszont már nem, pont a fentebb is írt okok miatt
2009. dec. 8. 19:53
 26/28 anonim ***** válasza:
50%

És egyébként, hogyan ismerkedett meg illetve ki kezdeményezett, mikor volt az első szex?

Egyébként szerintem nem ciki.

19/F

2009. dec. 10. 16:46
 27/28 A kérdező kommentje:

Kisvárosban lakunk, mostanában ő kezdeményezett, 10 évvel ezelőtt tanítványom volt, és még nem volt első szex.

Mielőtt lenne, hát el kell döntenem, akarom a kapcsolatot, vagy nem. A Szilvesztert már együtt tölthetnénk, vagy ha nem, akkor nem.

2009. dec. 10. 17:03
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Magadban kell eldönteni, hogy akarsz-e pár jó évet! Idősebb nő, fiatalabb férfi kapcsolatában eljön az az idő, amikor feltűnik a nálad fiatalabb "ellenfél", és ez szerintem természetes. Gyakran hallani olyan kapcsolatokról, ahol évekig működik minden, de ritkán maradnak végleg együtt. Ahogy múlik az idő, változik a gondolkodás, előjöhetnek olyan problémák, melyekről nagyon eltérő lenne a véleményetek, a viták pedig megölik a kapcsolatot. Persze, ha mindketten vállaljátok egymást a sok hülye megjegyzése ellenére is, vágj bele, de csak úgy, hogy addig maradtok együtt, amíg mindkettőtök hazugság, megalkuvás nélkül éli a közös hétköznapokat, hogy ne kelljen bujkálni, hogy őszintén vállaljátok egymást.

Szorítok, mert ez olyan aranyos:))

2009. dec. 12. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!