Ciki, ha sokkal fiatalabb nálam a pasim?
42 vagyok, ő pedig 27. Eddig meg pont sokkal idősebbek voltak a pasijaim nálam.
Most vagy bevállalom, vagy nem lesz kapcsolatom, mert 3 éve mindig csak fiatalabbaknak kellettem.
Az hogy 27 évesen nem akar saját gyermeket,az majdnemhogy természetes.Viszont ha 10 év múlva akar majd,az is természetes lesz.Félre tudsz akkor állni?
Hosszú távon tervezel...mi lesz,ha klimaxolsz,ha előjön a magas cukor,vérnyomás,ha őszülni kezdesz stb...akkor ő még mindig fiatal férfi lesz.Nem akarlak elkeseríteni,de azt látom,hogy az ilyen kapcsolatokat a közös gyermek tartja össze,már ha összetartja,ha a nő átlépi az 50-et.
És egyébként, hogyan ismerkedett meg illetve ki kezdeményezett, mikor volt az első szex?
Egyébként szerintem nem ciki.
19/F
Kisvárosban lakunk, mostanában ő kezdeményezett, 10 évvel ezelőtt tanítványom volt, és még nem volt első szex.
Mielőtt lenne, hát el kell döntenem, akarom a kapcsolatot, vagy nem. A Szilvesztert már együtt tölthetnénk, vagy ha nem, akkor nem.
Magadban kell eldönteni, hogy akarsz-e pár jó évet! Idősebb nő, fiatalabb férfi kapcsolatában eljön az az idő, amikor feltűnik a nálad fiatalabb "ellenfél", és ez szerintem természetes. Gyakran hallani olyan kapcsolatokról, ahol évekig működik minden, de ritkán maradnak végleg együtt. Ahogy múlik az idő, változik a gondolkodás, előjöhetnek olyan problémák, melyekről nagyon eltérő lenne a véleményetek, a viták pedig megölik a kapcsolatot. Persze, ha mindketten vállaljátok egymást a sok hülye megjegyzése ellenére is, vágj bele, de csak úgy, hogy addig maradtok együtt, amíg mindkettőtök hazugság, megalkuvás nélkül éli a közös hétköznapokat, hogy ne kelljen bujkálni, hogy őszintén vállaljátok egymást.
Szorítok, mert ez olyan aranyos:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!