Ciki, ha sokkal fiatalabb nálam a pasim?
Figyelt kérdés
42 vagyok, ő pedig 27. Eddig meg pont sokkal idősebbek voltak a pasijaim nálam.
Most vagy bevállalom, vagy nem lesz kapcsolatom, mert 3 éve mindig csak fiatalabbaknak kellettem.
2009. dec. 8. 15:38
1/28 anonim válasza:
Voltam már én is ilyen helyzetben, (37 vagyok), a srác tízessel fiatalabb volt, nem vállaltam be. Ez pár éve volt, ha most történne meg velem, lehet, bevállalnám ezt a kapcsolatot.
2/28 A kérdező kommentje:
Most van valakid?
2009. dec. 8. 15:44
3/28 anonim válasza:
mindketten felnőttek vagytok, mit számít már itt a kor?
ha viszont a srác gyereket akar, te meg már nem, lehet probléma
kis dicsekvős :)
4/28 anonim válasza:
Nekem kétszer is volt 15 év mínuszban, amíg tartott, nagyon jól éreztem magam azokban a kapcsolatokban. Persze ehhez az is kellett, hogy ne gondoljam úgy, hogy örök életre velük maradok és magamhoz kell láncolnom őket. Egyiket sem törölném ki az életemből.
5/28 anonim válasza:
Ez most panasz,vagy dicsekvés:)?Azonnal bevállalni!Fiatal srác megfiatalít.Élvezd amíg tart.
6/28 anonim válasza:
ha meg csak szexre kell, nem mindegy?
féllábú majommal is, ha épp arra van gusztusod
7/28 A kérdező kommentje:
15:45 nagyon édes vagy, hogy dicsekvésnek gondolod. Igazából nem az. Egy velemkorú pasit keresek, de nagyon fiatalos a kinézetem, a viselkedésem, és nem is érzem magam annyinak, mint amennyi vagyok. Viszont felelősséget is érzek a pasik iránt. Ez itt már a 3. ilyen lehetőségem. Azt gondolom, pont ezért nem lenne jó, amit írsz is, hogy akarhat még gyereket. Azt mondja, még nem. Nekem már felnőtt fiam van. Az én családom nem törődik a döntéseimmel, de a pasim anyja azonnal elájulna, amint megtudná, kivel jár az ő kis picikéje. Én sokkal több szabadságot engedek a 22 éves fiamnak.
2009. dec. 8. 15:53
8/28 A kérdező kommentje:
Dehogy csak szexre kell. Kedves, és komoly.
2009. dec. 8. 15:55
9/28 anonim válasza:
ha jól értem, te már nem akarsz többet (babát)
akkor így tényleg elég értelmetlennek tűnik, pár évre, míg neki is nem kell a gyerek, aztán vége?
10/28 anonim válasza:
Ha kedves és komoly, bevállalni.
Te pedig jól tarthatod magad. Mi a trükköd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!