Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Ciki, ha sokkal fiatalabb...

Ciki, ha sokkal fiatalabb nálam a pasim?

Figyelt kérdés

42 vagyok, ő pedig 27. Eddig meg pont sokkal idősebbek voltak a pasijaim nálam.

Most vagy bevállalom, vagy nem lesz kapcsolatom, mert 3 éve mindig csak fiatalabbaknak kellettem.

2009. dec. 8. 15:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki! Igenis tessék bevállalni!
2009. dec. 8. 16:03
 12/28 A kérdező kommentje:

Ő még nem akar babát, később meg valószínűleg én nem akarnék. Hány évesen szüljek? Mikorra nevelnénk fel?

Igazából nincsen trükköm. Tanár vagyok. Őt is tanítottam, de már igen régen.

2009. dec. 8. 16:05
 13/28 anonim ***** válasza:
63%

ez így nem fog menni... :(

valakinek engednie kell, és a biológia azt mondja, neki

én nem tenném ki magunkat egy későbbi nehéz szakításnak

2009. dec. 8. 16:11
 14/28 A kérdező kommentje:
Utolsó, hát éppen erről beszélek. Jó lenne tudni mielőtt döntök, hogy mi lesz később. Vagy pedig lesz, ami lesz, csak a mának élek.
2009. dec. 8. 16:15
 15/28 anonim ***** válasza:
67%

mivel nem látunk a jövőbe, max. amit tehetsz, hogy leültök és választás elé állítod, báár lehet, most azt fogja mondani, hogy inkább lemond a gyerekről

de meggyőződésem, hogy később jó eséllyel meggondolja magát

summa summarum, ha most nem lenne benne a gyerekben (őszintén, nem muszájból), én hanyagolnám ezt a kapcsolatot

2009. dec. 8. 16:20
 16/28 anonim válasza:
67%
:)
2009. dec. 8. 16:23
 17/28 anonim válasza:
83%

nem ciki, ha jól érzed magad vele.

egyébként nem félsz attól, hogy fiadat zavarná, hogy egy nála alig idősebb pasassal vagy?

2009. dec. 8. 16:29
 18/28 A kérdező kommentje:
16:20 van valami abban, amit írsz. És beszéltünk erről. Most nem akar még gyereket. Viszont a kapcsolatunk végét is nyitva hagyja. Ez persze normális az ő részéről. Mert ha a kapcsolatunk nem jön össze, ő még nagyon jó eséllyel jön össze más nővel. Én pedig lehet, hogy vesztegetem az időmet. Ami még meggondolást érdemel, a többi tanítványom. Eddig könnyedén tartottam a távolságot a kis rajongó gimisektől. Ebben a korban ez teljesen természetes. Néznek rám nagy boci szemekkel, rajongva. Nagyon kedvesen, de tartom a távolságot. Viszont ha nekem egy volt tanítványommal lesz kapcsolatom, borul az egyensúly, és páran lehet, hogy nem a tanulásra fognak koncentrálni. Volt egy pszicho tanárom egyszer, aki egy volt tanítvánnyal jött össze. Igaz, már a fősulin. 1 év volt a kapcsolat, de többé nem volt nyugta a nyomulós hallgatóktól.
2009. dec. 8. 16:33
 19/28 anonim ***** válasza:
szerintem azért a gimi és a fősuli ebből a szempontból egészen más
2009. dec. 8. 16:37
 20/28 A kérdező kommentje:

Igazából az szerintem nagy gáz, ha egy tanár egy kiskorúval kezd. Sajnos hallottam már ilyet. Nem szabad elrabolni egy gyerek szívét. A kamaszon rajongás elég gyakori, és többnyire a gyerekek előnyére fordítható. De akinek bejön a csábítás, annak oda vannak az illúziói Idealizált nő vagyok a tanítványoknak. Közben pedig azért, akár minden embernek, nekem is rengeteg gyengém van.

Ezzel a mostani 27 évessel sem volt közöttünk még csak gondolatban sem semmi, amíg ő gimis volt.

A főiskolán sem megközelíthetők a prof-ok. Ez így van rendben.

2009. dec. 8. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!