Ciki, ha sokkal fiatalabb nálam a pasim?
42 vagyok, ő pedig 27. Eddig meg pont sokkal idősebbek voltak a pasijaim nálam.
Most vagy bevállalom, vagy nem lesz kapcsolatom, mert 3 éve mindig csak fiatalabbaknak kellettem.
Ő még nem akar babát, később meg valószínűleg én nem akarnék. Hány évesen szüljek? Mikorra nevelnénk fel?
Igazából nincsen trükköm. Tanár vagyok. Őt is tanítottam, de már igen régen.
ez így nem fog menni... :(
valakinek engednie kell, és a biológia azt mondja, neki
én nem tenném ki magunkat egy későbbi nehéz szakításnak
mivel nem látunk a jövőbe, max. amit tehetsz, hogy leültök és választás elé állítod, báár lehet, most azt fogja mondani, hogy inkább lemond a gyerekről
de meggyőződésem, hogy később jó eséllyel meggondolja magát
summa summarum, ha most nem lenne benne a gyerekben (őszintén, nem muszájból), én hanyagolnám ezt a kapcsolatot
nem ciki, ha jól érzed magad vele.
egyébként nem félsz attól, hogy fiadat zavarná, hogy egy nála alig idősebb pasassal vagy?
Igazából az szerintem nagy gáz, ha egy tanár egy kiskorúval kezd. Sajnos hallottam már ilyet. Nem szabad elrabolni egy gyerek szívét. A kamaszon rajongás elég gyakori, és többnyire a gyerekek előnyére fordítható. De akinek bejön a csábítás, annak oda vannak az illúziói Idealizált nő vagyok a tanítványoknak. Közben pedig azért, akár minden embernek, nekem is rengeteg gyengém van.
Ezzel a mostani 27 évessel sem volt közöttünk még csak gondolatban sem semmi, amíg ő gimis volt.
A főiskolán sem megközelíthetők a prof-ok. Ez így van rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!