Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mit csinálsz szalagavató után?

Mit csinálsz szalagavató után?

Figyelt kérdés
2009. dec. 3. 20:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Berúgok, mint még életemben sosem, és részt veszek egy orgiában.
2009. dec. 3. 21:20
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Már megvolt. Hazajöttem az utolsó busszal, [mert különben taxizhattam volna baromi messze, ide haza] és lefeküdtem, kipihentem a hetekig tartó rohangálást meg a teljesítési stresszt.
2009. dec. 3. 21:45
 3/12 anonim ***** válasza:
77%

Komolyan, nem értem : miért kell EKKORA cirkuszt keríteni egy röhejes kis szalag kitételének, ami még csak arról szól, hogy "évvégén érettségizem" (ha addig meg nem bukom)...

Tánctanár, kölcsönzött ruhák, cipők, öltönyök, báliruhák, kaja, pia, terembérlet, fényképész...

Mint egy lakodalom!!!... 8-o

Szerintem ebbe az egész őrületbe a tanárok kergetik bele a szülőket és a diákjaikat!

2009. dec. 3. 22:32
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Rendesen berúgtam anno... Vittünk dugi piát, meg volt pezsgő és lenyúltunk egy-két üveggel. Nem sok mindenre emlékszem, de arra határozottan igen, hogy amikor kimentem józanodni és odajött a tanárom, megkínáltam egy szál cigivel... XD
2009. dec. 3. 22:32
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
22:32es vagyok. Bár a ballagásom még érdekesebb és emlékezetesebb volt...:)
2009. dec. 3. 22:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
vagyis a ballagási bankett :)
2009. dec. 3. 22:34
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én hazamentem, mert az osztályom szar volt, és nem elég, hogy egy csomó pénzt kellett kidobni a szalagavató miatt, a szar egyenkosztümre is, utána egy puccos helyet foglaltak le, hogy együtt bulizzunk, holott szinte mindenki utált mindenkit. Úgyhogy én aludtam inkább otthon.
2009. dec. 3. 22:40
 8/12 anonim ***** válasza:
52%
Én el sem mentem. Tök hülyeség volt. A szalagtűzős ruha 24 000, plusz ha táncoltam volna, keringős ruha 15 000. Ofő órákon is mindig csak ez volt a téma, nagyon untam, így nem mentem el, de úgy érzem nem maradtam le semmiről.
2009. dec. 4. 00:27
 9/12 anonim válasza:
100%
kár, h ilyen tapasztalatotok volt vele.. :( nekem most volt a hétvégén és azt kell mondanom, h bár tényleg nagy a felhajtás, de mindenki megérdemel egy ilyen szép estét. nagyon jó volt! :) mi is buliztunk utána hajnalig, még az egyébként antiszociális arcok is ott maradtak vagy 2-ig. szerintem kell egy ilyen emlék is ;)
2009. dec. 8. 17:06
 10/12 anonim válasza:
78%
Röviden: Péntek este, Piálás, műsorok, kaja, Piálás, Piálás, Piálás reggelig. Szombat délelőtt gyorsétterem, utána Piálás, Piálás, Piálás, vasárnap másnap, hétfő reggel Piálás utána félrészegen órára bemenés...
2009. dec. 10. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!