Mit csináltok, ha véletlenül egyszerre mondjátok ugyanazt a szót?
Figyelt kérdés
Sajnos már nem emlékszem rá, hogy gyerekként, ha mondjuk egyszerre mondtuk ugyanazt, azonkívül, hogy nevettünk, csináltunk-e valami tréfás mozdulatot. Köszi.
PS: 20 éve nem élek magyar környezetben
2014. jan. 15. 22:12
1/8 anonim válasza:
Mi régen mindig azt játszottuk, hogyha egyszerre mondtunk egy szót, akkor a gyorsabb rávágta hogy CSING és amíg a másiknak nem mondta ki valaki a nevét, addig nem szólalhatott meg :D
2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon érdekes, mert ez olyam Amerikából származó szokásnak tűnik nekem.
2014. jan. 16. 08:52
3/8 anonim válasza:
mi is ugyanezt, mint az első, csak csing helyett dzsinx-et mondunk :D ilyenkor hozzá kell érni a másikhoz, és utána keresztbetenni az ujjakat. és ha már nincs keresztben, akkor utána is megszólalhat a másik
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Közben megkérdeztem egyik barátomat, ő sem emlékezett rá nagyon, de ő is mondta a másikhoz való hozzáérést és, hogy ilyenkor azt mondják "elveszem a szerencsédet". Ezt ismeritek?
2014. jan. 23. 11:40
5/8 Ravel válasza:
Az elveszem a szerencsédetről én is hallottam.
Felénk az a szokás, hogy a vállára ütsz a másiknak de nem rémlik, h eközben mondtunk is volna valamit.
Amerikai filmben úgy láttam, h azt mondták 103Joe és úgy 'ütöttek'. Bár magyar szinkronnal láttam azt a filmet szóval lehet h ezt is magyarra fordították - nyilván nem a joe-s részt de ez a 103 rémlik nekem.
6/8 anonim válasza:
Utána azonnal meg kell érinteni a másik nemi szervét. Akár fiú, akár lány.
7/8 anonim válasza:
mi azt vágtuk rá, hogy "százhárom". Gőzőm sincs,miért.
De ha kinek keresztbe volt keze vagy a lába, annak nem tudtuk levenni a szerencsejet.
8/8 Szepesi Szabolcs válasza:
Nekem anyukám mutatta, hogy olyankor kisujjal összekapaszkodunk, elszámolunk háromig, közben ütemre rázzuk a kezünk háromszor fel-le, és aztán vagy szénát, vagy szalmát mondunk. Ha ugyanazt, akkor szerencsénk lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!