Mit csináltok amikor a villamoson/buszon KÖTEKSZIK egy részeg?
Próbálok nem tudomást szerezni róla, vagy odébb megyek, mert egyébként nagyon tud idegesíteni, és legszívesebben elküldeném melegebb éghajlatra, de azzal csak rosszabbá válna a helyzet. Ha mást zaklat, megpróbálok segíteni, finoman, nem feltűnően. De az a tapasztalatom, hogy általában az emberek többsége elfordítja a fejét...sajnos...
21L
Másnap megfogadom, hogy többet nem iszok. :M
Nem amúgy, én nem szoktam se részeg, se kötekedős lenni. Nem tudom, nem szoktam buszozni, de ha odajön pofázni egy részeg, akiről látszik, hogy ha nem értek vele egyet, abból kötekedés lesz, egyetértek vele, adom alá a lovat és jól szórakozok rajta. Sokkal jobb, mint kussolni és hagyni, hogy belém kössön.
mindenki ezt mondja h "de mások elfordítják a fejüket"...
TI VAGYTOK azok akik elfordítjátok a fejeteket.De mi mást lehetne tennni?Egy 21 éves kamaszlány pl mit csináljon?
Én ha egy részeg beszólogat, próbálok nem tudomást venni róla. Amíg nem nyúl hozzám, addig én sem ütném meg. Szerencsére még nem nyúltak hozzám.
A kötözködésről annyit, hogy alacsony növésű, 40 kilós lány vagyok, így ha valaki bajban van, és inkább arrébb sasszézok, tisztában vagyok saját korlátaimmal, és tudom, hogy segíteni nem tudnék, viszont bajba sem akarok keveredni. Tudom, hogy ez nem a legjobb hozzáállás, de ha legalább egy picivel erősebb lennék, nem lennék ilyen bátortalan.
Határozottan leparancsolom a járműről. Megszokták érteni.
Igaz én meg 180 centi és 120 kg vagyok és elég vad és meggyőző is ilyenkor a fejem. Akit piszkált arról biztos leszáll, max. nekem lesz egy konfliktusom.
Figyelj utolsó,ez kamu amit írtál.Én nálad sokkal magasabb vagyok és munkaköri kötelességem ilyenekhez kiszállni.Van amikor 4en alig bírunk legyűrni egy részeget,mert ha bepörögnek akkor nagyon nehéz velük bírni,fizikailag.Pedig én is bőven 100kg vagyok.
Tehát a részegek nem arról híresek ha rájuk szólnak akkor leszegett fejjel azt mondják ok bocsi leszállok...
Ez elég nagy probléma a városokban és egye nagyobb,hiszen egész kolóniákat alkotnak a hajléktalanok és egyre több a részeg is fényes nappal...az embereknek meg kell védeniük magukat és egymást amig a segítség megérkezik(HA van szabad járőr a közelben).Felteszek egy kérdést hogy segítene-e valaki a másiknak a buszon ha bajba kerülne.
Nem kamu. Amúgy én is tíz éve a szakmában vagyok. Vagyonőr cégem van. És amíg én is gyalogkakukk voltam, addig ha balhé volt mindig engem küldtek, és a puha p*cs*ket is mindig mellém adták, had tanuljanak. Persze magam mellet nem egyszer őket is meg kellet védenem.
És ha úgy határozótan, erélyesen és kellő nyomatékkal szólsz rá ahogy szolgálatban hivatalosan nem igazán szabad, a nagy többség leszáll. Meg kell találni a kellő hangot.
Szipós, narkós például utálja ha tapsolsz és hangos vagy neki.
A részegeket meg sajnos fenyegetni kell, de meg van az ő eltúlzott bátorságuk határa is. Ha elhiszi, hogy helyben kinyírod (persze kamu), szűkölve menekül. Elhiheted!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!