Várjátok már a Karácsonyt?
Figyelt kérdés
Én igen!nagyon!:)2009. nov. 15. 09:54
11/21 A kérdező kommentje:
:( Megértem...! Nekem is rossz lenne ...
De most gondolj bele, van egy gyönyörű kisfiad, aki még nagyon sokáig veled lesz! :) Hát nem jó?^^:)
2009. nov. 15. 12:35
12/21 anonim válasza:
Nagyon nagyon várom! Már tűkön ülök, és már már jópár ajándékot meg is vettem :)
Imádom, egyszerűen ez a kedvenc napom az évben :)
Kedves Kérdező, nálatok hogy zajlik a karácsony? :)
13/21 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok. Köszi, persze, igazad van :) Csak azért rossz lesz egyedül :S A fiacskám legkésőbb este tízkor úgyis kidől, még koccintani sem lesz kivel :( De azért majd megpróbálom pozitívan felfogni a dolgot. Végülis úgyis a vizsgaidőszak kellős közepe lesz akkor, hát majd tanulok, és örülök neki, hogy én elsején is tudok tanulni, nem úgy, mint a másnapos csoporttársak :D
14/21 anonim válasza:
Én várom. Karácsonykor mindig úgy érzem magam, mint egy ötéves kislány :)
16/21 anonim válasza:
Nagyon. Először töltjük hármasban az ünnepeket, kislányunk 6 hónapos lesz :)
17/21 anonim válasza:
Én meg a Rántotthúst szeretem ^^.
18/21 anonim válasza:
joohvan én meg azt várom h végre kúúrjak egyet!
19/21 anonim válasza:
utolsó kommentelőnek : Te elmebeteg állat xD
20/21 anonim válasza:
ez a low ám a haverom !! ééés tééleg kééne egyet kúrni má!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!