Zsalugáterek zárva - Miért nem mondta még el eddig senki Kertész Imrének vagy a nagy nyilvánosságnak?
Néprajzi ismereteim miatt, ne szégyellje senki magát.
A másik ha félelemből csukták volna be, az bűn lett volna??? - mert Kertész azt állította, ez a magyarok bűne.
Amúgy félelemből becsukni a zsalugátert, ha azért rád törhetik a kaput.
Három én származástól függetlenül azonos mértékben minden civil áldozat hozzátartozójával, és minden szándékosan vagy akárcsak gondatlanságból meghalt civil áldozat halálát egyenlő mértékben bűnnek tekintem származástól függetlenül.
A felelősöket kell megkeresni, nem vádaskodni!
Sőt a felelős gondolkodást is. És érdemes lenne felfogni végre senki sem szent, ez földi halandóan nem adatott meg, keresztények szerint is max. a csecsemőnek aki bűntelenül hal meg, de annak is csak a túlvilágon. Attól hogy valaki áldozat, nem lesz menetesítve semmilyen felelősség alól.
Egy származása miatt munkaszolgálatosnak ítélt unokája, akinek a családját annak minden tagját származásuk miatt végig súlyos, és életet követelő üldöztetésnek tettek ki.
Ki kell beszélni végre, és igen még tévedni is lehet, de beszélni kell végre róla ebben az országban, mert így idővel sem lesz jobb a helyzet ezen a téren.
ez földi halandóan nem adatott meg,*
pontosabban keveseknek, még ott vannak a szentek a katolikus egyház hitvallása szerint - de amúgy sem erről akartam beszélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!