Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Eljutott még rajtam kívül...

Eljutott még rajtam kívül valaki odáig, hogy nem tudja sajnálni az országban lévő pattogó siránkozókat?

Figyelt kérdés

Én most jutok el odáig. annyi idióta ember van, hogy émelyítő már.

A sok ember aki sír, hogy itt mennyire szar élni, sok a bűnöző cigány, bűnöző politikus, náci, stb.

Közben pedig megfigyeltem, hogy az emberek nagy része mondjuk 90%-a leszarja a másikat legyen szó bármiről. Sokan jobban védik a bűnözőket mint az ártatlanokat.

Tele van az ország jogvédőkkel akiket nevezzünk csak "liberális hippi"-nek.

Az emberek nagy része olyan, hogy a többi embernek csak rosszat tud kívánni, dögöljön meg a tehene, stb.

Egyszerűen gusztustalan, nem tudom felfogni ésszel ez mire jó.

Változni persze senki sem akar, de pattogni, hőbörögni azt igen.

2009. nov. 10. 15:27
 1/4 anonim ***** válasza:
60%

*jelentkezik*

Jó ideje nem érdekel, mi van az országban.

2009. nov. 10. 16:11
 2/4 anonim ***** válasza:
51%
mondod ezt te, aki épp hőbörögsz, pattogsz, és leszarod az emberek 90%-át. ó he. :)
2009. nov. 10. 16:11
 3/4 A kérdező kommentje:
az, hogy kezd lassan nem érdekelni, ez reakció arra amit ők csinálnak, amilyenek. De sajnos még mindig jól fel tudja bszni az agyamat az emberi hülyeség és sötétség. ha egyáltalán nem érdekelne, akkor nem dühítene, talán eljutok addig a pontig is egyszer.
2009. nov. 10. 19:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Echart Tolle az író neve, gyűrd komótosan befele. Scribd-n találsz párat. Lehet, hogy fura világot igyekszik feltárni, de ennyire biztos nem furcsa, mint a mienk. Mellesleg full konstruktív és eredményes a szemlélet, még ha nem is mindenkinek könnyű azonnal, minden ízében befogadni.
2009. nov. 10. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!