Miert olyan butak a nyugat europaiak?
Figyelt kérdés
Tisztelet a kivetelnek,de az nagyon ritka, sok europai orszagban jartam ,de olyan butuskanak talalom az atlagembereket, hihetetlen egyszeru dolgokat keptelenek megerteni, amit meg egy roman, vagy lengyel birkapasztor is kepes!2013. aug. 28. 11:42
11/25 anonim válasza:
A butasági csúcsot a skandinávok tartják. A lányom Norvégiában érettségizett, a tananyag a magyarországi 7. osztálynak felel meg. A tanulók fele érettségi idején csak akadozva olvas a saját anyanyelvén. A lányom végül kapott érettségi bizonyítványt, de nem kellett vizsgázni, mert sorsolásszerűen csak egyes iskolákat húznak ki, azoknak kell vizsgázniuk. Az összes többinek nem.
12/25 anonim válasza:
Valamivel gyakorlatiasabb ott a képzés. Te tudnál szappant készíteni külön felkészülés nélkül?
13/25 mustafa33 válasza:
Tudnék (mert a nagyanyám elmesélte annó hogy főzték otthon a szappant).
Én is azt hittem soha nem kellesz a sinus, cosínus...
Majd ökológusként olyan munkám lett, hogy talajeróziót kellet prognosztizálnom. Na ekkor gyorsan utánatanultam, mert anélkül nem ment ennek kiszámítása. Szóval soha nem mond hogy soha.
14/25 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat,en irorszagban elek de itt is katasztrofa az emberek intelligencia szintje, de nem ertem hogy mitol, hisz regen az angolok is talaltak fel dolgokat, oke az irek nem nagyon, de az okat nem ertem.
2013. aug. 31. 09:12
15/25 anonim válasza:
miért lennének buták a nyugat európaiak?
csekkold:
nem sok román - lengyel birkapásztort látok
16/25 A kérdező kommentje:
En az atlag emberrol beszelek akit megkerdezel valamirol az utcan, pl egy egyszeru dolgot hogy hol van egy internetezo, vagy hogy jutsz el a bol a b pontba,es Gps nelkul fogalma sincs! Vagy megkerdezi toled nagyon sok hogy hol van magyarorszag Azsiaban? Es ehhez hasonlo...En pl. kerdeztem egy eredetı Walles ıtol hogy tudja e ki volt Eduard kiraly es fogalma sincs, de talakoztam olyannal is franciaorszagban aki ki volt akadva attol hogy turistakent volt oroszorszagban es senki sem tudott franciaul.... Sajnos a nobel dijjasok kevesebb szazalekaranyban talalhatoak mint a buta fafeju ember! Es az szomoru hogy magyarorszagon is terjed ez a szornyu kor....Volt akit megkerdeztem hogy hol van ez es az az utca mire annyit valaszolt: 20 eve itt lakom de meg sohasem halottam, 5 percen belul megtalaltam az utcat a kerdezo alanytol 100 meterre!!!
2013. szept. 1. 13:45
17/25 A kérdező kommentje:
Hogy lehet az hogy pl Kiev ben ukraina fovarosaban megkerdeztem egy utcat,s egybol 3 4 ember odajott segiteni es meg tudtak mutatni a terkepen a varos tulso vegen talalhato utcat, s gps nelkul tudtak hogy melyik metroval kell odamennem???? Vagy mi okozza azt a jelenseget hogy sok embernek fogalma sisncs arrol hogy mit jelent az a piacon hogy lealkudni valaminek az arat, hısz ez alig 15 eve teljesen normalis volt gyerekkoromban? Es a velem egykoruakat nem ertem hogy hogy nem tudjak ezt ugy hogy en Budapesten elek nem videken? Mitol butulnak el az emberek, tejesen ugy erzem hogy valami fertozo betegseg vesz korul amire en es nagyon keves baratom immunis!!!
2013. szept. 1. 13:51
18/25 A kérdező kommentje:
Egyszeruen katasztrofa ez az egesz!
2013. szept. 1. 13:53
19/25 anonim válasza:
Kedves kérdező, mielőtt mást minősítesz, talán nézz magadba is egy kicsit. A helyesírásod nem a legjobb (pl. dijjasok), márpedig szerintem ez is alap, hogy intelligens ember tud helyesen írni. Attól, hogy valaki nem tudja, hogy hol van egy bizonyos utca, még nem feltétlenül buta.
20/25 mustafa33 válasza:
Kedves kérdező, ha Kijevben 1980-ban megkérdeztél valakit, hol van ez vagy az az utca, rádnézett és gyorsan elsietett szó nélkül. Nem azért mert nem tudta. Tudta, de azt is tudta, hogy más valaki figyeli, hogy szóba állt egy idegennel...
Hála istennek ma már más a világ ott is és válaszolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!