Valaki le tudja írni nekem a Német paraszt-tánc alsó és felső szólamát?
Figyelt kérdés
Kerestem az interneten de a kottát sehol sem találtam.2013. aug. 17. 19:08
1/3 anonim válasza:
hát, melyikre gondolsz? Arra, ami úgy kezdődik a felső, hogy "mi fa szo\mi fa szo..." s az alsó meg "do re mi\do re mi..."? Azt több mint 10 éve tanultam furulyázni kottából, de mai napig tudom fejből mind a két szólamot. :D Ha az, szívesen leírom, sőt, inkább szerkesztek kottát hozzá, s elküldöm pdf-be meg hangfájlként. oké?
2/3 A kérdező kommentje:
Igen arra gondoltam!! Az alsót én is tudom fejből de a felsőt azt már nem teljesen!
2013. aug. 19. 17:00
3/3 anonim válasza:
Telepítek kotta író programot, s el fogom küldeni. Írj privátban e-mail címet, s akkor megkapod anélkül, hogy GyK-ra kelljen jönnöd. :D Ha nem akarod megadni, akkor feltöltöm, s küldöm privátban a linket. Hogyan szeretnéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!