Milyen az élet Ukrajnában?
Figyelt kérdés
Vagy akár Oroszországban. Olyan emberektől várnám a választ akik éltek (a közelmúltban) vagy élnek kint. És a munkalehetőségtől, a közhangulatig, emberek viselkedésére stb... lennék kíváncsi, tehát mindenre. Köszi.2013. aug. 6. 09:17
2/6 anonim válasza:
Szeretek itt élni, ,,Ua,, szép a táj, nincs az a nagy rohanás. A munkalehetőség nem rosszabb, de nem is jobb mint máshol. Az emberek kedvesek és vendégszeretőek, főleg kelet Ukrajnában.
3/6 anonim válasza:
Ukrajna igazi balkáni ország, nagy a szegénység és a bűnözési ráta, onnan jönnek ide maximum dolgozni nem pedig innen oda. Oroszországnál más a helyzet nagyon nagy a szakadék a szegények és a középosztály közt, rengeteg a kereslet a luxuscikkekre de ez annak is betudható, hogy nagy a mafia. mondjuk Moszkvába lehet találnál jó munkát de az is lehet, hogy 2 utcasarokra egy belvárosi luxus sétálóutcától már gettóba találod magad és kirabolnak. Egyébként miért pont ezeket tűzted ki magadnak munkavállalás szempontjából? Na mindegy.
4/6 anonim válasza:
Balkáni-t mint hasonlat értettem, itt is találhatók egyes kerületekben "Balkáni körülmények"
5/6 anonim válasza:
Oroszország európai része sokkal élhetőbb Magyarországnál. Minden tekintetben. Fizetés nagyobb, az árak sokkal kisebbek. Ukrajnában lényegesen alacsonyabb a fizetés (itthon 140e az átlag, ott 70e), de minden sokkal olcsóbb.
6/6 anonim válasza:
A közhangulat elég jó, bár az oroszok is szentimentálisak és tudnak elég depresszívek lenni, de barátságosak és szerintem kicsit jobb a közhangulat mint Mo egyes részein.. Ukrajnában én is a keleti részre szavaznék, nekem onnan vannak ismerőseim és elég normálisok, kedvesek. Az emberek viselkedéséről lehetne jó pár oldalas esszét írni, de szerintem az a legjobb ha a saját szemeddel megnézed (vagy esetleg nézel orosz filmeket). Tanulni is dolgozni is szoktak kimenni, szóval lehet találni munkát de persze az orosz nyelv ismerete elengedhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!