Milyen pozitív illetve negatív oldala van ha az ember hollandiában él magyarként?
Apám Hollandiában dolgozik, elég ritkán van magyarországon.Tervezi hogy pár év és kiköltözünk a családdal.Milyen dolgokra pozitív illetve negatív dolgokra hívnátok fel a figyelmemet?
Kérlek titeket, csak úgy válaszoljatok, hogy legalább egy negatív és egí pozitív példa legyen a válaszotokban.Ha nem megy úgy hogy mindkét szempontból leírjátok, akkor inkább ne is írjatok(szól ez azoknak, akik mindenhol csak lehúzóan fröcsögnek).
Köszönöm.
A negatív oldala a sok beilleszkedni nem képes bevándorló , főleg iszlám hitűek.Egyszerűen borzalmasak , intoleránsak , rasszisták , nem tisztelik a befogadó ország kultúráját és törvényeit.
Ha kiköltöztök akkor olyan helyre költözzetek ahol nincs vagy kevés van ezekből a megszállókból.
Pozitív oldala sok van.
A hollandok nyitottak ,barátságosak , szeretnek bulizni.Be fognak fogadni.
Ment a zöld kéz, köszönöm szépen.
Ha mindenki ennyire lenne normális szemszögű, jobb lenne a világ. :)
Nincs mit.
Dolgoztam Hollandiában.Saját tapasztalat alapján írok.
Ezekkel bevándorlókkal igen vigyázz ha nő vagy akkor különösen.
Már a hollandoknak is tele van a hócipőjük ezekkel a bevándorlókkal pedig liberálisabb emberek mint mondjuk a magyarok vagy a szlovákok.
Köszönöm még egyszer.
Annyit kérhetnék még, hogy ha tudsz, tanáccsal segíts nekem?
Persze ne itt, hanem privátban vagy e-mail-ben.
br2220610@gmail.com
Köszönöm szépen!
Hollandia:
pozitívum: jobb életszínvonal
negatívum: az unokáiddal már csak hollandul tudsz beszélni majd. De az csak soká lesz.
Én csak pozítivumot tudok mondani,liberálisak az emberek,kakálna mindenre,élvezik nagykanállal az életet,megállás nélkül buliznak.Nagyon normálisak,gazdagok is,nem feszülnek.
Csak jó oldala van.Én sokat járok ki de remélem nemsokára melózni is fogok kint.
Hátránya:Hollandul kell tanulj,ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!