Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Ti ennétek emberhúst?

Ti ennétek emberhúst?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk valamilyen keleti országban megkínálnának vele?

2013. júl. 1. 19:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
9-es, meglehetősen kétértelműre sikeredett a mondatod. Én voltam az utolsó, és hál' istennek, nem vagyok cigány. :D
2013. júl. 10. 11:04
 12/19 anonim válasza:
persze.
2013. nov. 7. 15:09
 13/19 t_GaRami_a ***** válasza:
"Mindig is meg akartam kóstolni az emberhúst. Persze ez nem valami mánia, szó sincs róla. Képtelen lennék egy embert csak ezért megölni, megnyúzni és megfőzni. De régóta érdekelt, milyen lehet az íze. Így hát amikor az ölembe hullott a lehetőség... hát igen, éltem vele. Ettől én most rosszabb ember lennék? Nem hinném. Legalábbis egy fikarcnyit sem vagyok rosszabb azoknál, akik engednek a csábításnak, és ellopnak egy tábla csokit. Arról szó sincs, hogy én öltem volna meg!" ... "Kóstold csak meg, Bobby. Lehet, hogy ízleni fog."
2013. dec. 29. 22:16
 14/19 anonim ***** válasza:
Kedves 11-es. Nem rád értettem. Ha a világon előttem lenne az utolsó c*gány akkor belőle ennék! :D
2013. dec. 29. 22:32
 15/19 anonim ***** válasza:
Mi lenne a köret? És mennyire lennék éhes?
2014. jún. 17. 10:47
 16/19 A kérdező kommentje:

Köret: rizs

Éhség 15:00 van és nem ebédeltél

2014. jún. 19. 20:00
 17/19 anonim ***** válasza:
Akkor a húst megenném, de a rizst azt otthagynám, mert azt nem szeretem :D
2014. jún. 19. 21:28
 18/19 OttDody válasza:
Érdekel milyen ize lehet de csak azért hogy megtudjam hogy finom-e az ember nem fogok levadászni valakit :'D
2014. szept. 4. 19:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem kell egyedül, szervezünk egy közös emberhajtást, aztán osztozunk a zsákmányon.
2014. szept. 4. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!