Ha nektek kellene megölni az állatot, akkor ennétek
húst?
Figyelt kérdés
Nem vagyok vegetáriánus és nem is arra gondolok,hogy nincs más választás,mert eltévedtél a vadonban és ez kell a túléléshez. Úgy értem,hogy ha holnaptól bejönne az,hogy mindenki ölje meg saját magának a hamburgerhez valót,Te megtennéd? Köszönöm a válaszokat.
Baromfit már elég sokat "öltem". Disznót vagy szarvasmarhát csak azért nem,mert nem értek hozzá,és nem is bírnék el vele.
2012. jan. 20. 21:44
2/23 anonim válasza:
Én évente 2 szer járok disznóvágásra ahol legtöbbször én szúrom le a cocát, állat barát vagyok nem szívesen ölök állatot de hát a kaja az kaja és valamiből élni kell. És persze nagy különbség van a sima hobbi állatok és a haszon állatok között ahova a baromfik tartoznak. Tyúkból már egy tucatnyit leöltem aminek többsége vagy a levesbe ment azonnal vagy a hűtőládába.
2012. jan. 20. 21:49
3/23 anonim válasza:
Talán 10 évente lasszóznék egy tyúkot. És fogat összeszorítva feldolgoznám. De nem tudom sikerülne-e.
Én se vagoyk vega, de jól ellennék növényeken és édességen.
Bár a zsír...az kell, max olajra szoknék át.
Ha egy családtag is átvállalhatja a vadászatot, akkor persze csinálnék belőle kaját. És keveset ennék belőle, ahogy eddig is. :)
2012. jan. 20. 21:50
4/23 anonim válasza:
Igen akkor is!
2012. jan. 20. 21:58
5/23 anonim válasza:
én biztos hogy nem....amúgy se vagyok egy hús mániás.....megélnék egy hétig grízes tésztán....stb
2012. jan. 20. 22:06
6/23 anonim válasza:
Én gyanitom,hogy nem.Még egy légynek sem tudnék ártani.Inkább ennék zöldséget,gyümölcsöt,sajtot,tojást.
Egyszer meghivtak disznóvágásra,életem legrosszabb élménye volt.Szegény malacka,már érezte,hogy jön a vég.Sírt nagyon
2012. jan. 20. 22:07
7/23 anonim válasza:
Vidéki vagyok, közreműködtem már disznóölésben, csirke, kacsa, liba vágásban aktívan, tehát effektíve ez nem jelentene semmi újdonságot.
Vagyis igen, akkor is ennék húst.
2012. jan. 20. 22:07
8/23 anonim válasza:
Halat esetleg, mert azzal kevesebb a macera, de kizárt hogy én nekiálljak megpucolni egy csirkét... Na jó, ha más megpucolja helyettem, nekem csak megölni kell, akkor rendben van a dolog.
2012. jan. 20. 22:09
9/23 anonim válasza:
Háát, nehéz lenne, de meg kéne tanulni, ugyanis én napi rendszerességgel eszem húst. Ha 2-3 nap kimarad, már nagyon hiányzik.
A dédimamám még maga vágta a tyúkot, ahol lakom, ott pedig szokás a disznóvágás... Nyilván nem személy szerint én vágnám le a disznót (el sem bírnék vele), de valahogy meg kéne oldani.
Természetesen sajnálom őket, és nem arra gondolok, hogy öldöklésbe kezdenénk, de az ételhez szükséges mennyiséget valahogy akkor is biztosítanánk.
2012. jan. 20. 22:11
10/23 anonim válasza:
Én már most nem eszem, bár legfőképp nem az állatok védelme miatt, de ettől függetlenül nem tudnék megölni egy állatot. Erre én valahogy képtelen vagyok. Szóval nem túl valószínű :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!