Ti is bele szoktatok pisilni a strandon a zárt medencékbe vagy csak én?
Figyelt kérdés
csak mert érdekelne hogy rajtam kivül más is ott végzi a dolgát ha rájönn a szükség...2013. jún. 22. 01:49
11/19 anonim válasza:
Már megint itt magyar mentalitásozik valaki. Örülnék, ha nem tennéd, mert ezzel engem sértesz meg. Elárulom, külföldön vannak olyan strandok, ahol olyan vegyszert kevernek a vízbe, ami vizeletre kékre színeződik. Mert nem tudnak másként védekezni a medencébe pisilős emberek ellen. Youtube-on van róla videó is. És ez a belepisilős dolog a nyugati országokban is így van, ahogy a balkánon is. Szóval ennyit a magyar mentalitásról.
12/19 anonim válasza:
Persze, csak mi előtte bele is megyünk! :Đ
13/19 milan970521 válasza:
en is beleszogtam pisilni a vizbe a strandon meg itthon is a kadba! en 16 eves fiu vagyok! te hany eves vagy? fiu/lany?
14/19 anonim válasza:
Nekem a vízilabda edzőm azt mondja: igazi vizilabdás a vízbe huygozik...
15/19 anonim válasza:
#13 ahogy látom a nyelvtan könyvedet is szoktad toalettnek használni.
17/19 anonim válasza:
Nem!!! Milyen dolog ez már? Én a medence szélére pisilek.
18/19 anonim válasza:
Nahh mindenki játssza itt a nagy erkölcsökkel teli embert, aztán ki nem csinált még ilyet?! Csak gratulálok nektek.. A kérdezőnek pedig igen, más is szokott csak a többség nem vallja be... :-/
19/19 anonim válasza:
18-as, nem értem, mi értelme lenne egy névtelen oldalon hazudni. De ugyebár mindenki magából indul ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!