Miért (ilyen) "birkanyáj" nemzet a magyar? 15/F
Figyelt kérdés
Miden más nemzet lázad,tüntet,összefog, (politika ellen) csak mi magyarok nem. Miért van ez? titeket nem zavar?2013. jún. 13. 21:16
11/16 A kérdező kommentje:
"15 évesen nem osztom az észt" nem aszt csinálod !
honnan jön ez a 18 év,hogy akkor a véleményemet kijelenthetem ? LoL
Ezek a saját véleményeim nem a szüleimé -.-"
Van pont elég érv ahhoz,hogy vonuljunk...amúgy meg a sok homoszexuálisok is ész nélkül vonulnak....
áhh...nem is folytatom tipikus elkényeztetett p1csa vagy
2013. jún. 29. 18:42
12/16 Bambilla válasza:
Szerintem ez a magatartás kicsit a kommunista időszak maradéka. Egy generáció abban "öregedett meg" egy következő generáció pedig abban nőtt fel, szóval volt elég idő beidomítani a népet a *kussolj és menetelj amerre mi mondjuk* magatartásra. Ez még ma is él pl a mai magyar választói magatartásban és a politikai kultúra terén (annyira nem vagyok érdekelt és tájékozott a témában, csak tanultam több kurzuson is). Mi vagyunk az első olyan generáció, akinek semmiféle köze nem volt a rendszerváltás előtti Magyarországhoz közvetlenül, szóval talán lassacskán le lehet majd vetkőzni ezt a birkanyáj hozzáállást, de ehhez idő kell. Mint látod pl a diáktüntetéseket, ez működik is, de ennek a generációnak is érnie kell még, hiszen egyelőre csak kiabáló tinik csoportja vagyunk, hiba hisszük, hogy az ember 23 évesen már annyira érett.
13/16 anonim válasza:
Azt is megmondanád, hogy konkrétan mi ellen akarsz lázadni,tüntetni,összefogni? Bármilyen változtatáshoz pénz kell. Azt a pénzt pedig megint csak a mi zsebünkből fogják kihúzni, hiszen az államnak nincs tőkéje, csak az adóból befolyó bevétele.
14/16 A kérdező kommentje:
Sok minden ellen lehetne elvégre mindenki csak nyavalyog,hogy mennyire szar a kormány... Pénz ? :D
Brazíliában,Egyiptomban,Törökországban (stb.) sincs
2013. júl. 4. 09:03
15/16 anonim válasza:
Bizony, nincs. Meg is nézheted, hogyan élnek. Alighanem félreállna a szád, ha olyan életed lenne. Nincs ám net előtt üldögélés, meg észosztás, hanem csak a nagy szegénység.
16/16 A kérdező kommentje:
Ezt mondom,mégis elég nagy zavargások vannak...
2013. júl. 6. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!