Magyarországon miért nézik le a nacionalista embereket? Amerikában meg büszkék a zászlajukra, jelképeikre.
Itt azt látom, ha valaki szívesen hord nemzeti színeket, kirakja a zászlót, magyar motívumokat hord, akkor jönnek, a "Jaj, mit magyarkodsz?!"
Amerikában meg annyi filmben, képen, videóban látom kint a csillagos zászlajukat, a piros-kék-csillagos jelképeket, a sast...
Ott valahogy ezek szerint nem megy a "jajj, mit amerikaiskodsz?!" dolog...
Miért büszkék ott a nemzetükre, és itt miért szégyenli sok ember, miért szólnak meg másokat?
Mert van pár , betegesen liberális anti-patrióta.
Ilyenek minden országban vannak.
A kedvencem még az , amikor elkezdenek ezek az agyhalottak nácizni meg fasisztázni mert kimondom az igazságot.
Kik nézik le?
Az én környezetemben semmi ilyen nincs.
Egyedül itt találkoztam vele, de itt is kik szenvednek?
Az anonimitás mögé bújó magyarellenes kisebbségi komplexusos zsidók, cigányok, melegek pl Tetro.
"Ott valahogy ezek szerint nem megy a "jajj, mit amerikaiskodsz?!" dolog"
Nyugodj meg, én azokat is kiröhögöm, nálam nincs kivételezés. Mindent túlzásba lehet vinni, így a haza szeretetének kimutatását is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!