Szeretnék elegánsan öltözködni! Tudnátok segíteni? 17f
Úgy gondolom, kinőttem már az ilyen-olyan stílusok korából. Mégis szeretnék egy jó megjelenést. Amikor ingben/nyakkendőben vagyok, sokkal másabb az életfelfogásom és sokkal "több"-nek érzem magam...
A kérdés csak az, hogy hol tudok olyan mennyiségben bevásárolni inget, nyakkendőt, hogy pl. jövő tanévben kitartson, de mégse búcsúzzok el több ébi zsebpénztől?
Illetve: az elegáns öltözetet hogy lehe lt megoldani különböző évszakokban?
Igazság szerint nem igazán szerencsés, ha neked pusztán az öltözködés elit érzetet ad, ha ettől többnek érzed magad másoknál.
Ha mégis fontosnak érzed, és amit írsz, olcsón szeretnél bevásárolni, nézd interneten a különböző ruházati boltok OUTLET részét, válogass azok közül.
Ezek minőségben semmiben sem maradnak alul, pusztán vagy utolsó darabok amiket szeretnének hamar eladni, vagy a kívántnál nagyobb raktárkészletük van belőle és felhalmozódtak.
Sokszor 40-50% kedvezmény is van rajtuk. Nem azt mondom, hogy egyből az első üzlet outlet kínálatában találsz majd neked tetszőt, de talicskaszámra vannak oldalak, valahol biztos lesz olyan ami megfelel.
Köszönöm a válaszodat!
Egyedül az eleje nem tetszett mert kiforgatod a szavaimat, ugyanis nem mondtam olyat, hogy MÁSOKNÁL többnek érzem magam!
De mindegy, a többi rész hasznos volt, ment a zöld :)
Esetleg konkrét boltok (Budapesteb lakom) is jöhetnek... :) és hogy nyáron/télen hogy lehet megoldani ezt...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!