Nem beszélek cigányokkal. Lehet ebből bármilyen bajom?
Cigányokkal:
- soha nem állok szóba
- nem kérdezek tőlük semmit
- ha kérdeznek, nem válaszolok nekik
- nem állok meg nekik az utcán, ha leszólítanak
- nem köszönök nekik
- nem fogok velük kezet
- nem vásárolok tőlük semmit
Valamikor toleráns ember voltam, de sokszor bántottak és ezt érték el nálam. Nem ártok nekik semmit, de levegőnek nézem őket, mintha nem léteznének. Mert számomra ők már emberként nem léteznek.
Lehet ennek bárhol, bármilyen negatív következménye rám nézve?
általában azok mondják,hogy ez csúnya dolog akik csak a győzike showban láttak még cigányt és nem velük van körülvéve.
Ugyanígy vagyok ahogy te rühellem mindet, akárcsak a zsidókat.
"általában azok mondják,hogy ez csúnya dolog akik csak a győzike showban láttak még cigányt és nem velük van körülvéve. "
Én jártam egy osztályba cigánnyal, dolgoztam együtt velük, dolgoztam cigány főnöknek, cigány kuncsaftnak, stb. és én is csúnya dolognak tartom. Tudom, azt írtad általában, így fenntartottad a helyet a kivételeknek,de szerintem éppen fordítva van.
Azok hiszik azt, hogy minden romát utálni kell, akik találkoztak pár lepra cigánnyal, és már ki is alakították róluk az általános negatív képzetüket, és eldöntötték magukban, hogy minden cigány ilyen. Ettől a ponttól már nem is adnak esélyt a rendes cigányoknak.
Egyébként én is sok szemét cigányt megismertem, a környékemen akadt egy pár. Győzikééket meg eléggé igénytelennek tartom. Ordibálnak, hagyják hogy a gyerekeik szanaszét zabáljanak, Bea asszony meg azt hiszi magáról, ő élet és halál ura. A rendes cigányok nem ilyenek.
31F
Ezt vedd figyelembe*
rosszul írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!