Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Berlinben valóban mindennapi...

Berlinben valóban mindennapi és megszokott látvány a kézen fogva járó (tehát nyíltan élő) melegek jelenléte?

Figyelt kérdés

2013. márc. 15. 23:51
 1/9 Bresalio Nagy ***** válasza:
88%
Berlinről annyira sajnos nem tudok nyilatkozni. Viszont egy hozzátartozóm több évet élt kint MÜNSTERBEN. És ott a munkahelyén több meleg ember, ill. pár is nyíltan vállalta ezt. Egy női pár is volt a munkahelyén; meg több meleg fiú is. És az egyiknek még a szülinapi bulijáról is készült kép, amin rendesen ott volt a (külsős) pasija. Én magam is láttam ezt a képet. És egy nagy hosszú asztalnál, ahol sütis edények voltak, egymás mellett ültek, a pózukból egyértelműen egymáshoz tartozóként, sütievés közben; és többen vették őket körül, és ez senkit se zavart... Ott sztem ez teljesen elfogadott és természetes lehet már, h egy meleg pár akár munkában is, ugyanúgy felvállalhatja azt, h egy pár, mint egy heteró pár (ha nem épp munkaidőről van szó, hanem vmi egyéb szervezésről, pl. buli...)
2013. márc. 16. 08:48
 2/9 MrPifta ***** válasza:
100%
jó lenne, ha itthon is úgy lehetne
2013. márc. 24. 20:09
 3/9 anonim ***** válasza:
11%
Engem qrvára nem zavar, ha nem az én fiam/lányom, vagy nem az én asztalomnál fogják egymás kezét.
2013. márc. 31. 16:09
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
és ha a te fiad/lányod lenne meleg?
2013. márc. 31. 20:40
 5/9 anonim válasza:
100%
Laktam kint Berlinben és ott sokkal másabbak az emberek elfogadóbbak a melegekkel. Sok helyen ki van rakva a melegek zászlója is meg bevásárlóközpontokban utcán stb láttam kézen fogva férfiakat és persze nőket is.
2013. ápr. 1. 22:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Kb. minden nyugat-európai nagyvárosban így van ez. Igazából Budapesten is láttam már kézenfogva sétáló meleg párt, bár persze ettől még nem mindennapi...
2013. ápr. 3. 12:35
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
4-ske, bocsi, ha fogalmaztam érthetően. Azt akartam kinyögni, hogy nem zavarnak a melegek, ha nem a családtagjaim között kell keresni őket.
2013. ápr. 3. 13:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
ennek még mindig olyan értelme van, hogy ha a családtagjaid közt lenne egy meleg, akkor meg zavarna.
2013. ápr. 3. 13:48
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Mikuel az a helyzet hogy a homoszexualitásnak van idegrendszeri háttere. Szóval ha a gyereked az lenne, nem tehetne róla mert ez biológiailag benne van. Ha ennek ellenére is kinéznéd azzal csak azt bizonyítanád milyen sekélyes barom vagy. A szűklátókörűség ebben a században megbocsáthatatlan.
2013. ápr. 4. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!