Berlinben valóban mindennapi és megszokott látvány a kézen fogva járó (tehát nyíltan élő) melegek jelenléte?
Figyelt kérdés
2013. márc. 15. 23:51
1/9 Bresalio Nagy válasza:
Berlinről annyira sajnos nem tudok nyilatkozni. Viszont egy hozzátartozóm több évet élt kint MÜNSTERBEN. És ott a munkahelyén több meleg ember, ill. pár is nyíltan vállalta ezt. Egy női pár is volt a munkahelyén; meg több meleg fiú is. És az egyiknek még a szülinapi bulijáról is készült kép, amin rendesen ott volt a (külsős) pasija. Én magam is láttam ezt a képet. És egy nagy hosszú asztalnál, ahol sütis edények voltak, egymás mellett ültek, a pózukból egyértelműen egymáshoz tartozóként, sütievés közben; és többen vették őket körül, és ez senkit se zavart... Ott sztem ez teljesen elfogadott és természetes lehet már, h egy meleg pár akár munkában is, ugyanúgy felvállalhatja azt, h egy pár, mint egy heteró pár (ha nem épp munkaidőről van szó, hanem vmi egyéb szervezésről, pl. buli...)
2/9 MrPifta válasza:
jó lenne, ha itthon is úgy lehetne
3/9 anonim válasza:
Engem qrvára nem zavar, ha nem az én fiam/lányom, vagy nem az én asztalomnál fogják egymás kezét.
4/9 anonim válasza:
és ha a te fiad/lányod lenne meleg?
5/9 anonim válasza:
Laktam kint Berlinben és ott sokkal másabbak az emberek elfogadóbbak a melegekkel. Sok helyen ki van rakva a melegek zászlója is meg bevásárlóközpontokban utcán stb láttam kézen fogva férfiakat és persze nőket is.
6/9 anonim válasza:
Kb. minden nyugat-európai nagyvárosban így van ez. Igazából Budapesten is láttam már kézenfogva sétáló meleg párt, bár persze ettől még nem mindennapi...
7/9 anonim válasza:
4-ske, bocsi, ha fogalmaztam érthetően. Azt akartam kinyögni, hogy nem zavarnak a melegek, ha nem a családtagjaim között kell keresni őket.
8/9 anonim válasza:
ennek még mindig olyan értelme van, hogy ha a családtagjaid közt lenne egy meleg, akkor meg zavarna.
9/9 anonim válasza:
Mikuel az a helyzet hogy a homoszexualitásnak van idegrendszeri háttere. Szóval ha a gyereked az lenne, nem tehetne róla mert ez biológiailag benne van. Ha ennek ellenére is kinéznéd azzal csak azt bizonyítanád milyen sekélyes barom vagy. A szűklátókörűség ebben a században megbocsáthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!