Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Az orosz nemzet/orosz emberek...

Az orosz nemzet/orosz emberek hogyan állnak a magyarokhoz/?

Figyelt kérdés

2013. márc. 7. 19:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Igen, általában mindenkivel barátságosak. Kivéve az amerikaiakat.

Sokat dolgoztam oroszokkal, sokat utaztam is ott, ma már jól beszélek oroszul pedig sokéves kemény nyelvtanulás (plusz 4 év általánosban plusz 4 év középiskolában) után még mindig úgy éreztem hogy az életben sose tanulok meg oroszul.

Jó lenne lezárni a szovjet korszakot, sok közös értékünk van, de ehhez két fél kell.

2013. márc. 13. 20:28
 12/12 mustafa33 ***** válasza:
84%

neked meg mi bajod van velem 69%-os? Téged Szergejnek hívnak, vagy Taksonynak? Nem tudom, te ha kiírnád a valódi neved melyik kissebség nevében írnád a halefokat?

Én is sokat jártam oroszhonban, sok vodkát és szamohonkát megittam a druzsbára. Lermontovot és Puskint is eredetiben olvasom és rendszeresen nézem az RTR és RTG csatornákat, éppen a nyelv miatt. De attól még a tények tények maradnak és az oroszok oroszok. Amit az oroszok műveltek nálunk mint győztes megszállók mindannyiszor az megtörtént és miért kellene azt szépíteni. Lehet egy népet tisztelni s.gnyalás nélkül is.

2013. márc. 14. 02:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!