1/7 A kérdező kommentje:
Ma lesz nálunk a farsang, kíváncsi vagyok hogy ki kedveli.
2013. febr. 8. 11:01
2/7 anonim válasza:
A gyerekek, 11-12 éves korukig. Én már kinőttem belőle, de voltaképpen most is szeretem, mert a gyerek jól szórakozik, és én ennek örülök.
3/7 A kérdező kommentje:
Én nem szeretem kimondottan, de ha kell akkor elviselem.
2013. febr. 8. 11:46
4/7 anonim válasza:
Gyerekként amíg nem csoportos beöltözés volt, hanem egyéni, addig szerettem, utána már el sem mentem az iskolai rendezvényekre.
Azóta sok év eltelt, és párszor előfordult, hogy haverokkal jelmezes házibulit tartottunk, szóval nem okvetlenül csak gyerekmóka ez.
5/7 A kérdező kommentje:
Tegnap szuper volt a farsangi bál, olyan durva volt a buli hogy a 7. esek összetörtek egy asztalt amikor táncoltak rajta, és pont ott voltam. Elég jó volt a közös produkciónk is, de az alsós farsang nagyon rossz!!!!!!!!!!
De a fölsős nagyon szupi volt!
2013. febr. 9. 11:54
7/7 anonim válasza:
Nálunk idén rossz volt, de csak mert kötelezővé tették..ráadásul fél kettőtől délután négyig brr:ss
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!