A német emberek többsége, melyik nemzetiséget nem szereti?
Hallottam, hogy a törökök nagy sokan vannak náluk, őket utálják a legjobban - kb. mint M.O.-n a kínaikat vagy a cigányokat.
Ha rákerülne egy-egy nemzetiség egy plakátra, német közönség elé tárnánk, melyiket ismernék be, hogy őket bizony nem szeretik?
Én úgy tudom, hogy mi sem vagyunk a németek szíve csücske, de ezt nem tudom pontosan.
Egyébként ki utálja a kínaikat? Szorgalmas, munkás nép.
a franciákat tényleg nem szeretik (de nézzünk körül, a franciákat senki sem szereti... van az osztályban egy brazil cserediák, ő mondta, hogy még Brazíliában is utálják a franciákat :D) és a törököket se túlságosan
DE! a múltbeli események miatt (holokauszt) a múlt században a németeknél állami szinten mindig is megfigyelhető volt egy olyan mértékű tolerancia, ami szerintem már kicsit túlzás. nem akarják megkockáztatni, hogy a történelem megismételje magát, pl. a neonáci csoportok ellen is nagy erőkkel nyomoznak, igyekeznek felszámolni őket - szóval kínosan ügyelnek rá, hogy ne süthessék rájuk még egyszer a fajgyűlölet bélyegét.
szerintem kb. semleges.
egyébként nem akarok ujjal mutogatni, de leginkább a magyaroknál "szokás" népeket utálni történelmi sérelmek miatt és ezért azt hisszük, máshol is vannak ilyen dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!