Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mi a véleményetek a német...

Mi a véleményetek a német kultúráról?

Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 18:17
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
szerteágazó. voltam kint kölnben, voltam bajoroknál is, és annyira különbözik, hogy egyszerűen nem lehet átfogó véleményt alkotni szerintem.
2012. márc. 4. 20:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Európa - és a világ - egyik meghatározó kultúrája.
2012. márc. 4. 20:35
 3/3 robzgp válasza:
100%
fontos nekik az identitás, nem szeretnek más kultúrát majmolni, ˝büszkék˝ arra ami a kulúrájukba kialakult, nem akarnak más modelleket követni, nincsenek is rákényszerítve, nincs szükségük rá. szerintem nagyon szép, karakteres és változatos, meghatározó kúltúra. szeretik az ésszerü megoldásokat és az alaposságot, ezt tükrözi rengeteg hagyományuk, de ugyanezt alátámasztja a munkájuk eredménye is. vannak furcsaságaik is jócskán, de valahogy szerintem mégis az egyik legkerekebb (már ha érted mire gondolok) kultúra.
2012. márc. 7. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!