Ismerkedem 1 tunéziai sráccal. Nagy hatással van rám, azért is, mert ő volt az első külföldi, aki magyarul kezdett irni nekem (persze google translete) Nem tudom érdemes-e vele tovább ismerkednem? Hisz olyan sok rosszat hallani, olvasni az arabokról.
Én kn 1 évig leveleztem egy tunéziai srácccal. Nem volt semmi csak barátkoztunk, de én azóta nem gondolom ugy, h ilyenek meg olyanok az arabok.. A magyarok között is van 1-2 olyan ember, amelyiknél bármilyen arab csak jobb lehet.
Nem kell rögtön hozzámenni, levelezzetek, ismerkedjetek, attol egyikótöknek sem lesz baja :) Meg azért tunéziában egy kicsit"lezserebbek" az emberek, mint mondjuk az Arab Emirátudokban.. nem ugyanolyan az összes arab.
Nekem még most is van 1-2 arab ismerősöm, sőt van olyan magyar ismerősöm aki arabhoz ment férjhez, és nincs semmi baja, nagyon udvarias, európai beállitottságú férje van.
vigyázz, vízumveszélyes.
Aki tunéziai, és chaten ismerkedik nőkkel, az rég nem szűz 31 évesen :DDD
muszlim férfiak nem ismerkedhetnek nőkkel. Ha házasodni akarnak, nem az ablakon másznak be, hanem bekopognak a szülők ajtaján és előterjesztik becsületes szándékukat. Ő ezt pontosan tudja.
És hogy én ezt honnan tudom?
félig arab lány vagyok, én is találkoztam már ilyenekkel és hallottam is történeteket róluk pórul járt lányoktól. pffff
annyira jó lenne ha minden arab hithű muszlim lenne, téged sem nyaggatna senki.
de amúgy nagyon kis naivka vagy :)
Elsőként a hozzászólásokra reagálnék, hogy nem minden muszlim fanatikus és erőszakos. Az én férjem muszlim. Mondjuk mikor vele összejöttem, akkor volt 33 éves és ő is szűz volt még. Persze a viselkedéséből ez le is jött egyből. Sőt, olyan muszlim srácot is ismerek, aki tényleg nagyon vallásos, de nagyon nyitott természetű, barátkozós. Egyébként ő egy társkeresőn is fent van. De én itt élek Londonban, akiket ismerek, őket személyesen ismerem, tehát ők is itt élnek. A környezet meg nagyon befolyásoló tud lenni.
Visszatérve a konkrét kérdésre. Facebook-on legalább 3 arab férfi kért már feleségül 20 perc beszélgetés után (persze ez még az előtt volt, hogy férjhez mentem volna). Nem tudhatod, hogy miközben veled beszél, nem írja ugyan ezt még 10 másik lánynak. Szóval ez nem igazán jelent sokat. Egyébként azt vallom, hogy házasság előtt a felek legalább fél évet éljenek együtt. Ehhez az kell, hogy vízuma legyen, tehát nem csak azért venne el.
Ismerkedni egyébként nyugodtan lehet, csak ésszel! Ha nem is ő lesz életed nagy szerelme, de legalább belelátsz egy másik kultúrába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!