Külföldön rendesebbek az emberek?
Sokszor hallom, hogy külföldön (Hollandia, Franciaország, Svédország, Finnország, Japán) kedvesebben bánnak az emberekkel, kedvesebben, toleránsan viszonyulnak az emberhez mint itthon ahol élünk.Azt is hogy jobbak a munkakörülmények és a fizetés is.Ez mennyire igaz?
Normális, racionális választ kérnék.
Köszönöm!
Senki nem mondta, hogy bármi gond lenne a fizikai munkával.
Mérnöknek tanulni, nyelveket tanulni sok energia. Aki jól tanul, sokat erőlködik 22-23 éves koráig, az később sokat fog keresni.
Aki meg inkább iszik, bulizik és 16-18 évesen befejezi a tanulmányait, az meg kevesebbet.
Ha nem így lenne, az lenne az unfair.
Nos.A véleményed szerint, a lúzer az, aki nem tanult szakmát, fiatal korban ivott.
Nekem van szakmám, de nem tudtam benne elhelyezkedni, mert az iskolából kijövet máris elvárják a 2-3 év munkában eltöltött gyakorlatot.Ezért elvállaltam bármit, hogy ne haljak éhen.Most 26 éves vagyok, túl vagyok a sokadik munkahelyen, jelenleg nincs munkám.Hogy miért?Mert leépítés miatt elküldtek onnan is, ahol már másfél éve dolgoztam.Nem akarom leírni az önéletrajzomat.Neked volt lehetőséges, affinitásod arra hogy keményen tanulj, most jobban élsz és többet elértél mint én.Nem baj hogy jobban élsz és jobb helyzetben van,Nekem nem az fáj ha másnak jó, csak az hogy nekem nem jó, ráadásul nem is az én hibámból.
Nem akartam indulatos választ adni.Igaz, lehet tanulni, lehet jó szakmája az embernek, de a jelen tendencia az, ahogy én látom, hogy aki jól tanul sem jut többre.Csak akkor ha van egy adag jó szerencséje.Itthon nem becsülik meg az embert, az életet.Mindenki vágyik legalább egy kicsit jobb életszínvonalra.Ami itthon van, az nem életszínvonal, hanem káosz.Nem csodálom, ha mindenki, aki lehetőséget lát rá, menekül.Én is ezt teszem.Ha lenne lehetőségem, én itt maradnék, de már nem látok más kiutat.
A válaszíró 61%-ban hasznos válaszokat ad.
Te semmit nem tudol a világról még most tanulsz azt hiszed ha végeztél minden jobb lesz az életben. Ha tudnád hány embert ismerek aki azon siránkozik jaj de sokat tanultam jaj de jól végeztem és még sincs melója. Nem azért mert lézer hanem azért mert túl képzés van. Híd el még te is kerülhettel olyan helyzetbe!
És majd akkor vissza fogol gondolni a sulis életedre ó milyen jó is volt% Az élet iskolája a legnagyobb!
"fogol", "túl képzés" :DD:D
És egy ilyen magyaráz arról, hogy minek tanulni :)
Nem érttel!
Azt mondom tanul de készülj fel arra hoyg az élet kemény bármi meg történhet fiatal vagy és naiv de az élet sokkal keményebb annál mint amit most lától!
Az utcán bármi meg történhet ott nem számít ki vagy, mi vagy, vagy kinek hiszed magad!
Amúgy szar a billentyűm de mindegy!
Majd az élet megtanít mindenkit!
Sokkal rendesebbek igen.Sajnos a magyar iszonyat gusztustalan egy patkány nép,hányingerem van tőlük,céltudatlan nyomorultak gyülekezete.
Tisztelet a kivételnek,de sajnos a tendencia szerint igen,kellene a jó persze a fotelből.
Kint mindenki rendes,segítőkész,életrevalóbb,pl:Luxemburgban eleve már gyerekként legalább 2-3 nyelvet beszélnek.
És egyik válaszadónak jelezve 280 bruttó az tudod lópucu,semmire se elég legalábbis abból nem fogsz kiváló életet felépteni,kint elhiheted nem ennyit fogsz keresni és már felévé múlva akár AUdit is vehetsz és 200 éveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!