Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Hogyan szoktál kakilni nyilván...

Hogyan szoktál kakilni nyilvános helyen?

Figyelt kérdés

Vicces és ciki kérdés de kíváncsi vagyok más hogyan csinálja a munkahelyen,nyilvánoshelyen :) ?!

Leterít-e papírt,mit csinál a kabátjával,pulcsival,megmosdasz-e utána stb..

2012. dec. 12. 16:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

8-asra meg nem tort a szukseg sosem... Hat kivanom, hogy ne eld meg :DDD

9-es. Az a kutatas az otthon wc-re igaz csak! A nyilvanos wc nagy bakteriumtenyeszet! De a legtisztabb, a kimutatas szerint, az ajto feloli legelso. Valami miatt oda mennek a legkevesebben. (En pont ezert mindig azt hasznalom.:))

2012. dec. 30. 09:01
 12/17 anonim ***** válasza:
POnt, hogy nyilvános wc-ket teszteltek :D Mivel kb. senki se ül rá, így teljesen tiszta.
2012. dec. 30. 12:16
 13/17 anonim válasza:

Egyszer miniszoknyában voltam nyáron és nagyon kellett

Egy utcán voltam ahol kb 3ember volt rajtam kivül.

ugy délután 6 lehetett és már nem birtam ki.

Legugoltam bugyit férre csusztattam és kakiltam/pisiltem.

Persze nem az utca közepére és ez csak 1x-i alkalom.

2013. márc. 18. 15:03
 14/17 anonim válasza:

Munkahelyi vagy suli wc szerintem nem olyan gáz.

De nekem volt már hogy egy plázában vagy benzinkúton kellett tojnom. Ilyenkor letörlöm az ülőkét wc-papírral. Tudom, hogy ez nem fertőtlenít, de mégis tettem valamit. És ráülök. Nem szívesen, de én képtelen vagyok állva vagy fölé gugyulva kulázni.

Eddig soha semmilyen betegségem, fertőzésem nem lett ettől.

2014. aug. 11. 19:22
 15/17 anonim ***** válasza:

A kakát elég jól vissza lehet tartani szerintem, ha nem hasmenésről van szó. Szóval nem sokszor kakiltam nyilvános helyen. Ha nagyon SOS, akkor kb úgy szoktam, mint az előttem író.

Az embernek van immunrendszere, ennyit ki kell néha bírjon. Arról nem is beszélve, hogy egy nyilvános wc sokszor tisztábbnak tűnik, mint egy BKV busz ülése.

2019. jan. 12. 11:53
 16/17 anonim válasza:
Általában csak akkor megyek el nyilvános helyen ha nincs más választásom. A WC ülőkére papírt teszek és mivel “vészhelyzet” van csak úgy lővell ki belőlem a cucc. Így gyorsan megvan és megyek is a dolgomra. De általában kerülöm a nyilvános helyen kakilást.
2019. febr. 15. 08:03
 17/17 anonim ***** válasza:

Munkahelyen nem csinálok ügyet belőle. Nem teszek különösebb előkészületet. Ugyanúgy elvégzem, mint otthon. Kézmosás utána alap.

Nem terítek papírt sehova. Minek? Kabát az irodában marad. Ha mégis nálam van, akkor felakasztom az ajtón lévő fogasra.

2021. júl. 4. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!