Hogyan szoktál kakilni nyilvános helyen?
Vicces és ciki kérdés de kíváncsi vagyok más hogyan csinálja a munkahelyen,nyilvánoshelyen :) ?!
Leterít-e papírt,mit csinál a kabátjával,pulcsival,megmosdasz-e utána stb..
Nagyon gyorsan.
Körbe rakom a wc-t papírral, csüccs, elintézem, törlés, aztán megyek is.
Ha van akasztó az ajtón kabát, táska oda, ha nincs, de nagy a fülke, akkor táska le, kabát rá, ha ennyi hely sincs, akkor kabát marad, táska le.
Nem mosdok meg utána, mivel nincs zuhany nyilvános helyeken a mosdóba meg csak nem rakom be a valagam. :D Ha van nálam popsi törlő, akkor azzal is átmegyek a fenekemen és kész.
Nő voltam
Soha nem s..rtam még nyilvános helyen és valószínű nem is fogok ha csak a természet meg nem viccel majd egyszer :)
26F
Elsőnek:
Egyszer hallottam valami régi viccet,nem tudom pontosan hogy volt,még a kommunista időkből való:Oroszok mesélik h ki milyen bátor tettet hajtott végre eddig az életében és mindenki mondja a nagyobbnál nagyobb sztorikat,majd az utolsó azt mondta hogy én a lenin mauzóleumnál oltam,amikor rám jött a szükség és lenin elvtárs mellett tojtam egy hatalmasat4Amikor mindenki elképedve néz,hozzáteszi:Persze a gatyámat nem toltam le :)
Csak nyugisan, ha lehet.....bár mindenki járhat úgy, mint Fincs (fonetikusan írtam :D ) az Amerikai Pitéből .....
Ha hív a természet, nincs mese menni kell.
Sehogy ! Soha, lehetetlen ! :D
Én nem is értem egyesek mi a fenéért ülnek az ülőkére,még papírral is...rettenetesen nagy a fertőzésveszély.
Egyébként meg elképzelhetetlennek tartom hogy napközben,mit tudom én, az óráim között egy szünetben csak úgy elmenjek kakilni.Nekem ehhez egyfajta belső béke kell.
Nőnemű iskolás.
utolsó még nem dolgozott 12 órában...
amúgy meg tesztek bizonyítják, hogy pont a nagy elővigyázatosság miatt van a legkevesebb kórokozó a wc ülőkén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!