Ez korrekt dolog szerintetek?
Egyáltalán nem korrekt, de várható volt. A cigányok osztódással szaporodnak, egyet megütsz, 10 lesz belőle. Érdemes lenne esetleg megint rendőrt hívni rájuk, elmondani, hogy az utcán fenyegetik. Vagy egy erős emberrel kéne hazamennie, bár ha többen vannak, az sem sokat ér.
Sajnos ez Magyarország 2012-ben.
Nyilván nem korrekt dolog,de ezt te is tudod.
Velem kisebb koromban (kb 12 évesen)hasonló dolog történt. A szomszéd utcában egyszer hátba dobott egy rohadt nagy kővel egy cigánygyerek.Sajnos egyedül voltam,és azonnal sírva fakadtam.Még most is emlékszem a röhögő pofájára amivel nézett rám mikor hátrapillantottam hogy ki dobott meg.Aztán befutott valami romos épületbe. Nem is tudom mi lett volna ha a fejemet találja el.Aztán elmeséltem anyukámnak,de mint egyedülálló anyuka, védtelenül nem akart semmit sem tenni,vagy balhézni velük, főleg hogy egy pár utcányira laktak.
Jobb tartani a távolságot máskor,de így hogy már feldühítették a cigókat,csak rendőröket/önvédelmet lehet alkalmazni.
Sajnos ez nem egyedülálló történtet. Nagyon sok ilyen történik, és mégis ők vannak üldözött, áldozat szerepben feltüntetve mindenhol.
Ha ki mersz állni magadért akkor meg te vagy a rasszista, és szélsőséges.
Nem tudom hová fog ez a dolog fajulni, de 20-3 év múlva már annyian lesznek, hogy tarthatatlan lesz az állapot, és aki csak teheti menekülni fog az országból. Már így sokan elmennek, és nem csak a nehéz gazdasági helyzet, hanem az ilyen helyzetek miatt is. Nehéz megélni, amit kínkeservesen megkeres az ember azt meg bármikor elvehetik tőlük, akár az életükkel együtt, az ilyen alakok, és még a politika is őket támogatja. Nem normális dolog ez!
A TASZ, és egyéb jogvédő szervezetek pedig csak adják alájuk a lovat. Kíváncsi lennék, hogy mi történne, hogy közülük valamelyik lenne az áldozata ezeknek, az általuk annyira védett egyedeknek. Bár, a Rózsadombon nem annyira jellemző a jelenlétük, így onnan könnyen lehet osztani az észt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!