Miért hiszik azt hogy a Halloween ellenesek hogy a szeretteik halálát ünneplik a Halloween-ozók?
Sokan meg azt hiszik hogy november 1. Halloween és gyertya gyújtás helyett buliznak.Nem tudom hogy ezeket honnan vették egyesek...
Halloween október 31. , amikor gyertyát gyújtunk az pedig november 1.
Én nem hiszem azt, tudom, hogy egy nap különbség van a kettő között. A Halloweennel az a gond, hogy eltereli a figyelmet arról, hogy a megholt szeretteinkre emlékezzünk. Itt nálunk halottak napján kimegyünk a temetőbe, gyertyát gyújtunk, sokan nem is mennek máskor ki az elhunyt rokonokhoz. Szerintem ennyit megérdemelnek, hogy egy évben egyszer tényleg rájuk emlékezzünk. A Halloween ezt szorítja háttérbe. Nem beszélve arról, hogy lassan egy iparág épül rá, a csapból is ez folyik (ugyan olyan, mint a Valentin-nap).
Ijesztgetni, szórakozni máskor is lehet.
Sajnálattal kell mindenkit kiábrándítanom, de ma nem Halottak napja, hanem Mindenszentek van. Halottak napja holnap lesz, de az munkanap, és sokan ma érnek rá temetőbe menni.
A Halloween-ellenesek meg félinformációkból táplálkoznak. Utána sem néznek, de már nyomják, hogy jaj, fuj, amerikamajmolás, holott nem is amerikai, hanem angolszász ünnep. És képmutatás egy egy nap a halottakra gondolni, a többi nap meg elfelejteni őket, és az is képmutatás, amilyen koszorúversenyeket rendeznek némelyek a temetőben, hogy a kié a nagyobb. Hát ez sokkal undorítóbb, mint KÉT nappal Halottak napja előtt pogány szokásokat gyakorolni.
Ki pontoz itt lefelé? Miért lett lepontozva az a két válasz, ahol a válaszolók elmagyarázták, hogy melyik nap melyik ünnep van? Ez miért nem hasznos?
Ha annyira fáj nektek, hogy más Halloweent ünnepel október 31-én, akkor minek jöttök ide pontozgatni lefelé?
figyelem halloween ellenesek a halloween nem halotak napján van hanem egy nappal előtte
halloween egy ősi kelta ünnep más néven mindenszentek elő estéje
nem muszáj anyira anyagias lenni halloween kor elég pár egyszerű olcsó dísz sütit úgyis szoktunk sütni csak kicsit ki kell díszítteni ez csak egy tökéletes őszi borongós nap amely a legjobb buli lehetőség az ijesztő bulikra ilyenkor természetes félelem érzetünk van ezét nagyon jó ilyenkor egy kis energiát gyüjteni kikapcsolódni a gyász előtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!