Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Halloween-ra valami házi...

Halloween-ra valami házi készítésű jelmez?

Figyelt kérdés
SOS olyan kell amit otthon is el lehet készíteni ! Valami szörnyes vagy ijesztő kell :))

2012. okt. 29. 15:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerűen lehet jó kis jelmezeket csinálni házilag. Fiú vagy lány vagy?

Ha lány, akkor pl. boszorkány. Egy jó kis ruha, egy kis smink, és biztos találsz otthon még valami hozzá illő kelléket. Ha nincs semmi, egy seprű is megteszi. A gyilkos nővér jelmezek is marhajók; fehér ruha, piros festékkel jól "vérezd" össze magad meg a ruhát, fogj egy baltát, és kész. Rengeteg féle van még.

Ha fiú vagy, betekerheted magad múmiának + egy kis fehér smink, esetleg lehet véres a múmia, vagy valami horrorfilmből öltözz be valakinek. Mondjuk a fűrészbe van az a baba. Csak smink kell hozzá, öltöny, alatta fehér ing, piros csokornyakkendő ha van. Zombi, sikoly, vagy egy őrültekházából szabadult gyilkos.

A legegyszerűbb jelmez fiúnak, lánynak a szellem. Egy lepedő kell hozzá sé kész. De gondolom a szellem már lejárt lemez.

Nézz körül ezen az oldalon a jelmezek között:

[link]

Vagy bárhol máshol a neten. Ha valamelyik tetszik, könnyen csinálhatsz otthon egy hasonlót.

H van már ötleted, csak nem tudod hogy csináld meg, írj és segítek szívesen. Mármint ötleteket adni az elkészítéshez :)

2012. okt. 29. 16:05
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépem : ) már van is egy jó ötletem : )
2012. okt. 29. 17:04
 3/8 Zsizsik666 ***** válasza:
Én cigány jósnő leszek most, az elég ijesztő lesz, szerintem...
2012. okt. 29. 17:09
 4/8 mustafa33 ***** válasza:
pl. Vlagyimir Iljics Lenin = kecskeszakálbajusz, kopasz fejtető azaz tarkóig homlok, siltes lapossapka, egy kezedben sarló másikban kalapács, felhajtott gallérú sötét posztó télikabát.
2012. okt. 29. 21:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Döntöttél? Mi leszel? :)
2012. okt. 29. 21:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Gyilkos nővér :DD
2012. okt. 30. 14:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Az tök jó, ijesztő, és egyszerű megcsinálni a jelmezt. Jó ijesztgetést, cukorkagyűjtést! :)
2012. okt. 30. 14:31
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi
2012. okt. 30. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!