A cigányok (elég nagy része) miért érez késztetést arra, hogy pl. buszokon fülhallagtó nélkül hallgassa a "hejjromálé" című színvonalas számot úgy, hogy mindenki hallja?
Primitív, buta cigányok csinálják ezt (sajna a többségük az). Hiba is magyarázná el nekik valaki szép szóval, nem lehet, nem fogják fel... A szép szó is csak olaj a tűzre... Sajna nem tanították meg őket az alapvető viselkedési szokásokra, hiszen iskolába se járnak, ugyan hol szocializálódnának........
Ezért járok fülhallgatóval mindenhová, nem vagyok kíváncsi erre a genny romáléskodásra...
""hejjromálé" című színvonalas számot"
LOL
Ez egyfajta lelki terror, mielőtt megtámadnának! :S
Legalább hátra mentél a busz végébe?????
Nem tudom mit szólna hozzá ha te az aqua barbie girl-t hallgatnád mellette!!!
Egyébként alapból úgy vannak nevelve hogy ne törődjenek másokkal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyebkent szerintem hulyeseg, hogy nem jarnak iskolaba, mert nagyon is jarnak.
Meg szerintem is igy vannak nevelve, de nem csak a "hejromale" zeneket hallgatjak, hanem a normalis amerikai zeneket is pl. Rihannatol stb.. Az meg kifejezetten tetszik nekem, persze valamikor nagyon idegesito tud lenni. Amugy meg nem mindegyik hallgatja ugy, lattam mar, hogy egyszer meg fulhallgatpval hallgatta valakia zenet...
Egyebkent szerintem egy kicsit bunkosag ilyen kerdeseket feltenni, de ez csak az en velemenyem. Meg amugy sem neki senkit ciganynak hivni. Lehet, hogy az, de minket sem hivnak a magyarnak. Szerintem ezzel le kene allni. Mindenki masmilyen es kesz. El kell fogadni. Foleghogy nem is mindegyik csinalja ugyanazt. Volt mar, hogy valaki hangosan hallgatta a zenet, de nem tul hangosan es ugy nem volt zavaro...
Meg en is hallgattam mar hangosan - persze elotte megkerdeztem,hogy nem baj-e vagy valami es figyeltem arra, hogy max. csak a hozzam kozel allo emberek halhassak.
Leginkabb azert hallgattam akkor ugy, mert epp teniszeztem, es ki esett volna fulembol a fulhallgato.
Szerintem ez butasas. Valaki nemis szereti a magyar zenet - peldanak okaert en nem igazan vagyok oda erte.
Tehat akkor mi ertelmbe lenne ennek? Mert szerintem semmi. Mindenkinek mas az izlese. En meg se a cigany, se a magyar zenet nem szeretem. Csak mert valaki magyar nem feltetlenul kell szeretnie azt a zenet.
Amugy nekem teljesen mindegy, a lenyeg,hogy az emberek halkan hallgassak a zenet, es akkor minden oke. :)
(Bocsanat, ez eleg veszekedos stilusban lett megirva.)
"Meg amugy sem neki senkit ciganynak hivni. Lehet, hogy az, de minket sem hivnak a magyarnak"
LOL, és majdnem igaza van! :)
Téged tesó én se neveznélek magyarnak, legalábbis pár mondatod nemigen jön ki magyarra! Viszont ha errefelé élnél, bizonyos körökben magyar volna neved! Persze csak ha a külsőd ama jellegzetes europid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!