Mikor fogják kinőni a mai fiatalok ezt a buta internetet?
Az internet hasznos sőt a Facebook is(bár azon kiakadok amikor csücsörítős képet rak föl magáról valaki) hiszen én is az egyik haverom a neten ismertem meg ott tartjuk a kacsolatot stb
Bár én nem az a típus vagyok aki egész nap a gép előtt ül
De jó, még egy "hova fajul a világ" kérdés :D
"ezek az új technológiák beépültek a mai társadalomba" -- pontosan így van. A régi technológiák is beépültek. Lásd: telefon, elektromosság, autók és buszok, hangosfilm, nyomtatás, stb. Azokkal nincs bajod?
Érdekes... filozófia kérdés, bár kisebb bajom is nagyobb ennél, de a véletlen kérdés gomb folytán találtam rá.
Nos, eme őrületnek kétféle kép lehet vége: az egyik, hogy jön valami jobb - ami a te nézetedből valószínű csak rosszabb lenne - vagy valaki ledob egy globális EMP bombát és a netnek meg minden kaput.
Az igazság az ,hogy sokaknak kiút, szabadság, szórakozás a net. ÉN magam nem tartozom a Facebook-os és egyéb őrütlek közé. Én játzom többnyire neten, találkozok új emberekkel, gyakran nem magyarokkal és hála az angol tudásomnak tudom velük beszélgetni. De jó információ forrás bármire.
De gondol bele, hogy egy agorafóbiásnak, egy mozgássérültnek vagy egy erős depressziósnak mekkora szabadságot is adhat a net.
De igaz az is, hogy sok fiatal ebbe "kockul" bele és lesz "emós". A technológia egy kétélű kard. Nem rossz vagy jó egy se. Az választja meg MI mire használjuk.
Anyuka!
Az ember értelmi szintjétől függ az, hogy ki mire használja a világhálót, (vagy az, hogy ki mit néz a televízióban).
Sok ember az ismereteit bővíti, mások távoli barátokkal, rokonokkal tartanak kapcsolatot (valaki meg hülye kérdéseket tesz fel és lázadozik ahelyett, hogy az előnyére használná a technikai vívmányokat...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!