Igaz, hogy a kínaiak kutyát, az olaszok meg macskát esznek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 20:08
31/47 Ilyent válasza:
Nem kicsi nagy.
Úgy finom ha kölyök kutyából van.
Olyan 3 hónapos az igazi
33/47 Ilyent válasza:
Hát kinek hogy ízlik.
Kolbászba is elmegy.
34/47 anonim válasza:
Ez még eszembe sem jutott! Kössz!
35/47 anonim válasza:
kérdező, ennyi erővel a csirkével mi van? én meg a pipiket sajnálom, szegények olyan kis cukik, meg minden, a halak is stb. de ha megeszem a kecske elől a káposztát, akkor is szarul kell érezzem magam, vagy mi? mit ehetek? és megértem én, véded a kutyákat, akkor hozz létre egy menhelyet (vmi jó nagyot), mert akkor nem lesz annyi kutya az utcán amit meg lehetne enni, jó én nem ennék meg egy kutyát, de eze az élet rendje, hogy az ember megeszi a húst, mert az ember az elsőbb rendű, nem a kutya, macska hal ló stb...
36/47 A kérdező kommentje:
Atya Úr Isten!Ezt még álmomban sem gondoltam volna.És miért törölnék ki a moderátorok a kommentjeim?Mert védem az állatokat?És itt még ÉN vagyok a rossz?!És ti még őt,az emberiség söpredékét véditek?Ez a viselkedés nem méltó az emberi fajhoz.Aki ilyet tesz,annak nincs lelke!Ez az Ilyent meg egy féreg
2012. aug. 24. 22:37
37/47 A kérdező kommentje:
És nem vagyok kislány!
2012. aug. 24. 22:47
38/47 A kérdező kommentje:
Úgy értem,nem vagyok lány!Hímnemű vagyok!
2012. aug. 24. 22:48
39/47 anonim válasza:
Szerinted kérdező a ló kolbász miből készül?Tudod milyen népszerű?Rengetegen eszik/veszik...
Nem hiszem el hogy még nem hallottál lókolbászról.
Ez amúgy pont az az eset,hogy te kétpofára zabálod a marhahúsos hamburgert,míg Indiában éhen halnának,mint hogy egyenek a tehénből.Ő ugyanezt gondolja rólad,hogy van képes megenni,undorító vagy,hiszen az szent állat.
Más kultúra...ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!