Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Igaz, hogy a kínaiak kutyát,...

Igaz, hogy a kínaiak kutyát, az olaszok meg macskát esznek?

Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 20:08
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:

Milyen lelketlen,kegyetlen emberek vannak...

Még én vagyok itt leszidva,én vagyok itt a rosszfiú,mert elítélem az ilyet???

2012. aug. 24. 15:24
 12/47 Ilyent ***** válasza:
51%
Vegetáriánus vagy esetleg?
2012. aug. 24. 15:31
 13/47 A kérdező kommentje:

Nem,de ezek az állatok házikedvencek!

Istenem,és még fel is pontozták...Milyen kegyetlen lett ez a világ...Régen ilyet nem lehetett csinálni.

2012. aug. 24. 15:33
 14/47 A kérdező kommentje:
Amit csináltál,az kannibalizmus!
2012. aug. 24. 15:34
 15/47 Ilyent ***** válasza:
57%

Miben különbözik a házi kedvenc a lótól, kecskétől, szamártól, galambtól vagy akármelyik állattól?

Számodra a hús evés bűn?

2012. aug. 24. 15:45
 16/47 A kérdező kommentje:

Egy normális ember a lovat sem eszi meg.De ennyi erővel az embert is belesorolhattad volna...

A kutyákat és a macskákat az emberek szeretni szokták,házikedvencnek számítanak.A kutyából nem lesz szalonna mondást,még nem hallottad?Különben is Magyarországon ez TILOS!A barátaid legalább megutáltak?Legalább téged hánytak le?Azt a kutyát valaki szerette!És,ha mondtad volna a barátaidnak,biztos nem ettek volna belőle!

2012. aug. 24. 15:55
 17/47 A kérdező kommentje:
Én még kecskét sem ettem soha sem.Nem is hallottam olyanról,hogy valaki kecskét enne...A galambot meg nem szoktak házikedvencnek tartani,bár én még galambpörköltről sem hallottam soha sem.Neked van háziállatod,akit szeretsz?Persze nem tudom elképzelni,hogy egy ilyen ember akárkit is szeretne,de azért megkérdezem.
2012. aug. 24. 15:58
 18/47 anonim ***** válasza:
79%
Normális ember a lovat se eszi meg?? Miért, mit ehet meg a "normális" ember?? Nyilván disznót sem, mert amerikai világsztárok disznót tartanak házi kedvencüknek. Tehenet sem, mert van, aki sirdogál a kisbocikért. Sajnáljuk a puha, pelyhes kiskacsát is, szóval mindenki gazember, aki eszik, vagy mi? Kannibál? A kannibál a saját fajtársát eszi. Én pl. nem eszem embert. De azért ne legyek kannibál, mert valamelyik másik állatot megeszem... már, ha kérhetem ezt.
2012. aug. 24. 16:01
 19/47 anonim ***** válasza:
63%
Hozzátennék még valamit: állatokat elkülöníteni ehető, azaz alacsonyabb rendű és nem ehető, azaz kiemeleten kezelendő csoportokra merő rasszizmus. Olyan egy kicsit, mint a náci fajelmélet.
2012. aug. 24. 16:03
 20/47 A kérdező kommentje:
A magyar egy lovas nép volt,én még álmomban sem gondoltam volna,hogy van olyan magyar,aki lovat egyen.Az itt felsorolt állatok sokkal intelligensebbek pl.egy csirkénél.
2012. aug. 24. 16:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!