Láttátok azt a Hitler-mozdulatot, amivel az egyik német vezető üdvözölte az olimpikonokat? :D
Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 01:55
1/12 anonim válasza:
Bal kézzel csinálta és nem fölfelé.
2/12 anonim válasza:
Láttam, örültem is neki! Bal kézzel csinálta, háromszor is, de a szándék ugyan az!
ÉS REMÉLEM ÉSZREVETTÉTEK STEPHEN HAWKINGOT IS!
3/12 Pietrosol válasza:
Szia!
Én nem láttam!Tudnál linket küldeni?
Köszi!
4/12 anonim válasza:
En sem lattam sajnos mert annyira szr volt a müsör.A hülye angolok olyan unalmasra csinaltak a megnyitot,hogy aztan nem is neztem.
5/12 anonim válasza:
Előszőr én is azt hittem, hogy hitleri üdvözlés, de aztán rájöttem, hogy nem sok köze ven hozzá, mert bal kézzel csinálta és integetett vele, nem felfelé lendítette! De lehet, hogy van benne valami nácis, fasisztás, nyilasos gondolat, ezt már csak ő tudhatja!
6/12 anonim válasza:
Láttam, ki voltam akadva! Bal kézzel volt, mert jobbal túl egyértelmű lett volna. De akkoris csak ő nem tudott normálisan integetni.
7/12 A kérdező kommentje:
Már youtube-on is fönt van.
2012. júl. 29. 00:52
8/12 Pietrosol válasza:
Köszönöm!
Hát,elég ösztönösnek tűnik!Kérdés,hogy mit jelentenek ezek a mozdulatok?
9/12 anonim válasza:
Láttam és képzeljétek csak rossz egyszerűen a keze... tudom, hogy nehéz elhinni, hogy van ilyen ember, de dolgozzátok fel valahogyan.
10/12 Alaque válasza:
Lehet, hogy Hitlernek is csak rossz volt a keze. :D
Bocs az idétlenségért, előttem lévőnek meg ment a zöld. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!