Bunkó vagyok, ha rádudálok a figyelmetlenekre?
Autóval mostanában sokat járok városban, és állandóan belebotlok ilyen figyelmetlen vagy nagyképűsködő autósokba.
Nekem van elsőbbségem, erre minden index nélkül csak úgy bevágna elém, akkor mellékutcából kivág elém(BMW-s) amikor látja hogy jövök, persze ő is index nélkül.
A gyalogos kivág a forgalmas utcára, amikor zebra sincs. Stb még sorolhatnám, már sok ilyen eset volt. Amúgy aki a buszmegállóból vágott ki, azt vettem észre, miután rádudáltam, normálisabban ment.
Miért ennyire hanyag, és szabályokat lesz@ró mindenki? Városban is sokan 70-nel mennek, van aki még ennél is többel. Arról nem is beszélve, hogy valakik meg főútvonalon 90 helyett 140-nel, aztán alig tudnak bebújni....
Nem vagy bunkó, csak nagyon vigyázz. Hallottam már olyat, h valaki rádudált egy szabálytalankodóra és az autóból előbukkant egy fegyver.
Én külföldön lakom és itt is ez van. Nagyon durva. Múltkor körforgalomban még a redőrök is szabálytalankodtak, az eszem megállt.
Hétvégén meg párom vezetett és egy autó volt előttünk. Városon belül 30m/h a megengedett, ahogy kilépünk ott meg 60m/h. Erre az idióta 40-nel vezet városon belül és lelassít 30-ra a 60-as táblánál. Sajnos, ez nem az egyetlen eset. Még millió és egy sztorim lenne a sok idiótáról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!