Minden hétre jut egy brutális cigány-támadás. Meddig tűrjük még?
2012. júl. 24. 12:04
31/39 anonim válasza:
Mi van paraszt, mi a gond? Az nem volt gond amikor nyomorult fasiszta magyarok ölték a dolgozó romákat, legalább a szutyok alja népet ölték volna akik tényleg parazitaként élnek. Ebből látszik, hogy az ilyen kopasz nyomorultak mekkora intelligenciával rendelkeznek.
32/39 A kérdező kommentje:
MOst persze egymásnak lehet ugrani, fenyegetőzni késsel, karddal, de ez inkább maradjon a cigányoknak, de nem ez a lényeg hanem hogy néhány cigánynak az jön le hogy "mi van nem tetszik hogy sok gyilkolás, bántalmazás ami történik részükről, és ha nem tetszik akkor mehetek abba az utcába ahol várnak majd felfegyverkezve. Hát örülök hogy az ilyen degenerált alsóbbrendű lények ugyanolyan jogokkal bírnak mint egy normális ember. A másik meg hogy internet közelbe jutnak...
2012. júl. 29. 16:27
33/39 anonim válasza:
A paraszt még mindig jobb, mint az élősködő...Egy ilyen primitív népségnek a tajgán kéne laknia Szibériában putrikban. Ott nem él senki, tehát nem keserítenék meg az emberek életét (max a farkasokét, azért őket is sajnálom, de legalább lenne kajájuk).
34/39 A kérdező kommentje:
Paraszt? Nem, nem vagyok paraszt. A paraszt földet művel, állatot tenyészt stb. Én konkrétan nem ezzel foglalkozok. Viszont ha te legalább annyit tennél hozzá az országhoz mint egy paraszt annak nagyon lehetne örülni. De nyilván te sem vagy paraszt, örülnél ha az lehetnél de nem, be kell látni te cigány vagy.
2012. aug. 5. 21:15
35/39 anonim válasza:
Vissza a Halálbüntetést, halálért halált
36/39 anonim válasza:
Akkor hidd el nem csak cigányok halnának meg, hanem sok magyar is.
37/39 anonim válasza:
Nelossel97 Nem vagy hülye, csak vicceltem.
38/39 casty válasza:
Én nem szeretem őket :) dehát addig nem kell senkit bántani amíg nekünk nem ártottak ( mellesleg már ártottak eleget szóval kéne ) :D
39/39 Válaszoló 00213 válasza:
Ezt nem szabad tovább tűrni ki kell takarítani a cigányokat az országból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!