Csak engem idegesít ez a nagy ivókultusz?
Szia!
Míg az ember a világot kizárólag egy külső dimenzióként éli meg,csalódást-csalódásra halmoz!Ha kifelé néz,érzi,hogy itt valami nem o.k.,ha befelé pillant megijed,ezt pedig tompítani kell valahogy.
A módszer sokféle lehet:vallás,világnézet,zabálás,cigaretta,drog,alkohol...
Pedig könnyed,nem pedig görcsös bátorsággal felszámolhatók a problémák.Kevés ember érik meg élete során arra,hogy ússzon.Még kevesebb arra,hogy partot érjen és kívülről nézze a sodródókat.
A félelmetes az,hogy senkinek nem kéne sodródni!
Az embert, amióta a világon van – AZON kívül – két dolog érdekli:
– miből lehet fegyvert készíteni;
– miből lehet piát csinálni?
Pietrosol, meghajtom előtted 31 éves vén fejemet.
Nem sok emberrel találkoztam még, aki ezt ilyen tisztán átlátja.
Én kb. 22-23 éves koromig ittam rendszeresen alkoholt és dohányoztam, nő létemre sokszor voltam másnapos. Utána jöttem rá arra, amire te és a kérdező. Az elmúlt 1-2 évben talán már nem is ittam, max. szilveszterkor, de már rég nem erről szól hogy jól érezzem magam. Viszont ami meglepő, hogy még így, 31 éves értelmiségiként is baromi nehéz ám olyan társaságot találni, ahol a szórakozás nem a piálásról szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!