Édesanyám születésnapja volt, és szégyenlem magam
felköszönteni őt 15 évesen. Miért lehet ez, mit tegyek?
1/12 anonim válasza:
Annyit se tudsz mondani neki, hogy "Boldog Születésnapot!" ?
Akkor igazán szégyellheted magad, hogy ennyit se teszel meg egy olyan nőért, aki felnevelt. Az mondjuk más helyzet, hogyha az anyád nem szeret téged, ilyen esetben megérteném.
2012. júl. 9. 16:33
2/12 A kérdező kommentje:
de zégyenlem magam odamenni hozzá es felköszönteni,és szeret is ,mindent megad nekem amit akarokk,és nem vagyok olyan mai 15 éves bulijáró gyerek..Nem tudom,segítség..holnap veszek neki ajándékot,erőt veszek valahonnan és belemegyek..az nem baj,ha már tegap volt a szulinapja és 2 nap után köszöntöm csak fel? :(
3/12 anonim válasza:
Őszintén, miért szégyellted felköszönteni édesanyádat? Valószínűleg nagyon rosszul esett neki, még ha nem is mondja ki. Azt nem tudom, hogy utólag milyen érzés lenne neki felköszönteni, de biztos nem örülne úgy, mintha a szülinapján tetted volna.
2012. júl. 9. 16:51
A ti családotokban nincs hagyománya a családi ünnepeknek? Mi minden névnapot és szülinapot megünneplünk és már a legkisebb tökmag is mondja, hogy "bojdog szülinapot". Elég furcsa, hogy nálad ez a probléma 15 évesen vetődik fel. Az anyáknapjáról akkor még nem is szólok! akkor sem köszöntöd föl az anyukádat? Gondolj arra, hogy neked is lesz gyereked. Hogy fog esni, ha ő nem köszönt fel?
2012. júl. 9. 16:58
2012. júl. 9. 17:00
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,még ha fájtak is..szerintem még jobban fog örülnimert fogja látni,hogy észhez kaptam :)
Eddig meg sem próbáltad felköszönteni?
Ne szégyeld, hiszen örülne neki, biztos nem fogja leharapni a fejed!
2012. júl. 9. 17:00
8/12 A kérdező kommentje:
nem tudom,most miert,de szégyenlettem magam odamenni hogy: boldog szuletésnapot..mert nem tudom aztán hogyan folytatni...szimplan csak adjam oda az ajándékot és hogy boldog születésnapot?
Hát, részletesen semmit se lehet eltervezni..
Szerintem ajándékot se vár, örül a szónak és 2 puszinak is..
Szimplán állj elé, "Boldog szülinapot Anya" puszi-puszi és kész. Milyen X évesnek lenni? :D
Te hogy éreznéd magad, ha ő se köszöntene fel a te szülinapodon pláne, hogy nincs problémátok egymással? Nem értem miért vagy ilyen, ebben semmi ciki nincs, inkább az a gáz, ha ennyit nem vagy képes adni neki.
2012. júl. 11. 21:22
Mit lehet ezen szégyellni.
Boldog születésnapot! Nagyon szeretlek!
Ennyi.
2012. júl. 29. 12:56
Kapcsolódó kérdések: