A nők miért a közösségi oldalakon keresnek visszaigazolást?
Amikor bejött a nagy kakibukk és az iwiw őrület,akkor a serdülő lányok és önbizalom hiányos nők ezerszámra tették ki magukról a fürdőruhás képet,vagy a mély dekoltázsukról a képet vagy a fenekükről a képet és ártatlanul a kép alá írták hogy "naplementét nézve" vagy "mosolyogva" vagy "meleg volt" de az üzenete az volt hogy "húú szerintetek is jó a söggöm?"
Most ha lapozgatsz ezeken az oldalakon,még mindig rengeteg ilyen képet tesznek fel a nők.
MIÉRT????
Miért kell egy nyilvános oldalra a mellükről,fenekükről,lábukról feltenni képet,mintha a húspiacon lennének?Mi értelme?ennyire nincsen önbecsülése a mai nőknek?
Ez annyira szánalmas!
Nem az önbecsüléssel van itt gond. Ezek a csajok nagyon is nagypofájúak. És nagyon is tisztában vannak magukkal és az adottságaikkal.
Egyszerűen csak még több visszajelzésre várnak, mint amit kinn az utcán megkapnak. Telhetetlenek, mert nem csak az utcán lévő embereket akarják lenyűgözni, hanem a neten lévőket is.
Hiánypótlás.A felvetéseden már én is elgondolkoztam.Nem jutottam semmire.Sokan valami olyat akarnak reklámozni,ami valójában nincs is,és olyat árulnak,ami nem is eladó.
A közösségi oldalak a közösséghez tartozás hamis élményével ajándékozzák meg azokat,akiknek kevés értékes kapcsolata van a való életben.
"Miért kell egy nyilvános oldalra a mellükről, fenekükről, lábukról feltenni képet, mintha a húspiacon lennének? Mi értelme? Ennyire nincsen önbecsülése a mai nőknek?"
Azért azt nem kéne elfelejteni, kérdező, hogy a média és a divatvilág ma is jórészt a férfiak kezében van, és ezen keresztül ők is formálják, talán akaratlanul is a nők saját magukhoz való viszonyulásukat.
Természetesen az is fontos dolog, hogy nagyon sok ember nem ismeri meg talán sohasem önmagát se kivülről (ezért nem alakul ki az ízlése), se belülről, ezért könnyebben elkapja az aktuális trend, és könyebben beleszalad a hülyeségekbe, kínos helyzetekbe.
Fiúk is vannak,de elnyésző a lányokhoz képest.És nem is írnak alá buta szöveget hogy "napszemüvegben" vagy "barátnőmmel" és közben köldökig ér a dekoltázsa..
A srácok pózolnak,feszítenek és nem is titkolják,de mondom..elenyésző a csajokhoz képest..ez a lányoknál valami kínzó vágy lehet hogy így erőszakoljanak ki elismerést a környezetükből...nekem volt olyan kolléganőm,aki tangás képeket tett ki.Minek kell ezt kérem szépen?Milyen beteg egy világ lett ez körülöttünk,amikor ez lett a mérvadó meg a "bebizonyítandó" hogy nekik milyen testük van?
Félre ne értsetek,én nem vagyok prüd,én is megnézem a fotóikat,de attól még nagyon szánalmasnak tartom.Főleg az külön dühít,amikor 16-18 éves gyereklányok tesznek fel sokszor meztelen(!!!) képet... ezt pl kifejezetten tiltanám... NEM ez az érték egy ember életében,nem a hús.
Hát az tényleg durva, mikor 18 alattiak csinálnak ilyet.
De mondtam oka van, és ezt kéne megvizsgálni.
Elárulom neked, hogy 22 leszek jövő hónapban, és vannak még csajok, akik nem mutogatják magukat a neten és az utcán sem.
Én is közéjük tartozom. Nem csak azért vagyok ilyen, mert nekem az ember az érték és nincs ingerenciám bizonyos dolgokra, mint pl. a magamutogatás -, hanem mert igen hamar kb*sznának a munkahelyemről bármilyen kompromittáló fotó miatt.
Egyszerűen hülyék.
Az ilyen nőknek csak a virtuális világ létezik, beülnek egy egész napos műszakra az iwiw, myvip, facebook vagy twitter elé, és ötmillió hülye postot raknak ki az üzenőfalukra.
Pl. Emlékszel, Mariska?
Az meg belájkolja, és ennyi. Én erre csak a fejem fogom.
Kiteszik a seggüket profilnak, és mint a sarki k*rvák, várják, mennyien lájkolják.
Mindegyiknek nagy a pofája a gép előtt chatelve, de a szemedbe nem meri mondani! Szánalmas -.-"
És aki a tükörben fényképezi magát - "tükörhobbit" xd - azokról már csak ne is beszéljünk.
Egyetértek veled, a mai nők jelentős százalékának nincs önbecsülése. Pasizni akarnak a nagy "húspiacos" képeikkel, és a legszomorúbb, hogy ők futnak a férfiak után, nem pedig fordítva.
Még jó, hogy nem a nő kéri meg a férfi kezét...
Szánalooom felső fokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!