Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mi az amitől népszerű lehet...

Mi az amitől népszerű lehet valaki, úgy, hogy magát adja közben?

Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 22:41
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Pár liter pálinka segít, hogy magadat add, és még az önzetlenségedről is tanuskodik ha meghosztod másokkal, értékelni fogják ;-)

Esetleg keress valami sportot amiben jó vagy és akkor a csapattal biztosna jóban leszel.

2012. máj. 9. 23:44
 2/24 Phoney ***** válasza:

A határozott ÉS segítőkész ember általában népszerű, mert lehet rá számítani. (Ez nyilván nem azt jelenti, hogy minden kérésre ugrasz, mert az általában nem a határozott ember ismérve, hanem a szerencsétlené.)

Nagyjából még ma is érvényesül az emberben az az állati/őskori ösztön, hogy a falkavezér/törzsfőnök-jellemek felé húz. Ez nem igazán tanulható, bár sok (akár félénk) emberben megvan és csak a felszínre kell hozni egy adag önbizalommal. Nem feltétlenül kell hozzá szépnek vagy nagyszájúnak lenni.

2012. máj. 10. 17:13
 3/24 anonim válasza:
Szerintem legyél mindenkivel kedves és keres egy olyan hobbit amiben tehetséges vagy és akkor lehet hogy jobban észrevesznek
2012. máj. 11. 13:58
 4/24 anonim válasza:
És szerintem nem kell hozzá pálinka
2012. máj. 11. 13:59
 5/24 anonim ***** válasza:
38%
Leginkább a jó külső. A többi másodlagos.
2012. máj. 11. 20:08
 6/24 anonim ***** válasza:

Ismnerek nagyon csinos embereket, akik végtelenül buták, és mindenki szét röhögi az agyát rajtuk... akkor mi is a másdolagos? :-)

A jó megjelenés fontos, de azon is érdemes elgondolkozni mi az a jó megjelenés.

Én személy szerint ápoltságot mondom, és egy minimális izlést, még ha nem is feltétlenül a divatozásról beszélünk.

De azt hiszem ide tartozik hogy jó legyél a társalkodásban akár nagy társaságban vagy, akár kettesben egy kiszemelttel, legyél szellemes, bár ezt is nehéz meghatározni, mert lehetnek elhibázott poénok.

CSapat asport azt mondom a legjobb, esetleg tánc. a körüling kezd egyre népszerűbb lenni ;-)

2012. máj. 11. 20:30
 7/24 anonim ***** válasza:

* körling

bocsi

2012. máj. 11. 20:30
 8/24 anonim ***** válasza:

Egyetemen volt egy állati buta csaj évfolyamtársam akkora mellekkel, hogy mindenki a gatyájába élvezett, ha meglátta. Mindenki tudta róla, hogy buta, minta tök, és hogy a tárgyak 80%-ból csalással megy át. Érdekes módon senki nem röhögte ki, sőt alig győztek a segítségére sietni (és nemcsak fiúk, hanem lányok is).

Az intelligencia max. az amerikai filmekben népszerűségi alap. A valóság egészen más.

2012. máj. 12. 05:57
 9/24 anonim ***** válasza:

:-)

Akkor még sem olyan buta, ha melleit használja előremenetelre.

De igazad van nem szép dolog kinevetni a másikat, még akkor sem ha egyébként nem lehet elmenni a hülyeségei mellett. márpedig van az a határ amikor nem lehet lenyelni a hülyeséget.

Mindenkinek vannak prioritásai, te bevallottad hogy a szép mellek mindennél elbbre valóak a kapcsolatok építésében. Szerintem viszont, a külső inkább cska egy jelzés értékű dolog, Gót ruhás emberekhez én spec nem mennék noda haverkodni, de ha úgyhozza a sors hogy ők jönnek hozzám (ami nem valószínű) nem utasítanám vissza őket.

Ilyen szempontból viszont amit én észre vettem a pláza/diszkó cicák és az üzletember típus a leg elutasítóbbak (persze ezeknek is vannak árnyalataik), a nem is rosszul öltözöttekkel hanem a más stílusú emberekkel...

És azt is észre vettem hogy csak és kizárólag ők rangsorolják az embereket pénzük és ruházkodásuk alapján (csak középosztály beliekről beszélek). Más emberek elfogadóbbak egy csóróbb emberrel/más életvitelt folytató emberekkel. Nem mindnekinek lehetnek a szülei/ hapsija sikeres vállalkozó.

Én elég vegyes társaságban mozgom van, van egy kettő olyna csajszi aki csak kinéz pláza cicának, de az a sznobizmus szerencsére nincs jelen, és nagyon talpra esett értelmes lányok, így én nem is mondom rájuk hogy azok.

2012. máj. 12. 08:54
 10/24 anonim ***** válasza:
Nem bevallottam, hanem megállapítottam.
2012. máj. 13. 06:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!