Mi az amitől népszerű lehet valaki, úgy, hogy magát adja közben?
Pár liter pálinka segít, hogy magadat add, és még az önzetlenségedről is tanuskodik ha meghosztod másokkal, értékelni fogják ;-)
Esetleg keress valami sportot amiben jó vagy és akkor a csapattal biztosna jóban leszel.
A határozott ÉS segítőkész ember általában népszerű, mert lehet rá számítani. (Ez nyilván nem azt jelenti, hogy minden kérésre ugrasz, mert az általában nem a határozott ember ismérve, hanem a szerencsétlené.)
Nagyjából még ma is érvényesül az emberben az az állati/őskori ösztön, hogy a falkavezér/törzsfőnök-jellemek felé húz. Ez nem igazán tanulható, bár sok (akár félénk) emberben megvan és csak a felszínre kell hozni egy adag önbizalommal. Nem feltétlenül kell hozzá szépnek vagy nagyszájúnak lenni.
Ismnerek nagyon csinos embereket, akik végtelenül buták, és mindenki szét röhögi az agyát rajtuk... akkor mi is a másdolagos? :-)
A jó megjelenés fontos, de azon is érdemes elgondolkozni mi az a jó megjelenés.
Én személy szerint ápoltságot mondom, és egy minimális izlést, még ha nem is feltétlenül a divatozásról beszélünk.
De azt hiszem ide tartozik hogy jó legyél a társalkodásban akár nagy társaságban vagy, akár kettesben egy kiszemelttel, legyél szellemes, bár ezt is nehéz meghatározni, mert lehetnek elhibázott poénok.
CSapat asport azt mondom a legjobb, esetleg tánc. a körüling kezd egyre népszerűbb lenni ;-)
Egyetemen volt egy állati buta csaj évfolyamtársam akkora mellekkel, hogy mindenki a gatyájába élvezett, ha meglátta. Mindenki tudta róla, hogy buta, minta tök, és hogy a tárgyak 80%-ból csalással megy át. Érdekes módon senki nem röhögte ki, sőt alig győztek a segítségére sietni (és nemcsak fiúk, hanem lányok is).
Az intelligencia max. az amerikai filmekben népszerűségi alap. A valóság egészen más.
:-)
Akkor még sem olyan buta, ha melleit használja előremenetelre.
De igazad van nem szép dolog kinevetni a másikat, még akkor sem ha egyébként nem lehet elmenni a hülyeségei mellett. márpedig van az a határ amikor nem lehet lenyelni a hülyeséget.
Mindenkinek vannak prioritásai, te bevallottad hogy a szép mellek mindennél elbbre valóak a kapcsolatok építésében. Szerintem viszont, a külső inkább cska egy jelzés értékű dolog, Gót ruhás emberekhez én spec nem mennék noda haverkodni, de ha úgyhozza a sors hogy ők jönnek hozzám (ami nem valószínű) nem utasítanám vissza őket.
Ilyen szempontból viszont amit én észre vettem a pláza/diszkó cicák és az üzletember típus a leg elutasítóbbak (persze ezeknek is vannak árnyalataik), a nem is rosszul öltözöttekkel hanem a más stílusú emberekkel...
És azt is észre vettem hogy csak és kizárólag ők rangsorolják az embereket pénzük és ruházkodásuk alapján (csak középosztály beliekről beszélek). Más emberek elfogadóbbak egy csóróbb emberrel/más életvitelt folytató emberekkel. Nem mindnekinek lehetnek a szülei/ hapsija sikeres vállalkozó.
Én elég vegyes társaságban mozgom van, van egy kettő olyna csajszi aki csak kinéz pláza cicának, de az a sznobizmus szerencsére nincs jelen, és nagyon talpra esett értelmes lányok, így én nem is mondom rájuk hogy azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!